Facebook Instagram Youtube

A V. Kerékpáros klubest témája: Hol tartunk? Hová tartunk?

A V. Kerékpáros klubest témája: Hol tartunk? Hová tartunk?

2023-11-16 - 2023-11-16  

Arra gondoltunk, hogy néhány rövid előadás keretében megosztanánk veletek új tapasztalatinkat, amiket konferenciákon és nemzetközi projektek kapcsán szereztünk. Ezután pedig egy "elnökségi fogadóórát" tartunk, ahol tiétek a főszerep! Gyere el, kérdezz, mondd el, hol-milyen változást szeretnél látni, akár a városban, akár szervezetünk működésében. Akár klubtag vagy, akár nem - itt a helyed, ha egy élhető városban szeretnél élni!

Program:

  • 17.45-18.00: Érkezés
  • 18:00 - 18:30 - Emődy Barbi: Beszámoló az Országos Urbanisztikai Konferenciáról: az agglomeráció közlekedési nehézségei, építész törvény
  • 18:30 - 19:00 - Fazekas Samu: Mit kezdjünk a bikelash-sel? Ellenséges reakciók a kerékpározással szemben külföldön és itthon
  • 19:00 - 20:00 - Elnökségi fogadóóra ➡️ kérdezz-felelek! Hol tartunk? Hová tartunk? Miket értünk el eddig és mire helyezzük a hangsúlyt a jövőben?

A részvétel INGYENES, de kérünk, regisztrálj az alábbi linken: https://forms.gle/b1arsdFNbnYZWz7h6

Helyszín: Bolygó Közösségi Tér - Budapest, Margit körút 28-32, 1027

Szeretnénk, ha nem csupán hallgatóságként, hanem aktív szereplőként is részt vennétek a Klubestjeinken. Célunk, hogy teret biztosítsunk a valódi párbeszéd kialakulására: kérdezz, mondd el a véleményed, hallgasd meg másokét, és tervezzük meg együtt a kerékpárosbarát Magyarországot.

A Kerékpáros Klubest látogatása ingyenes, ám adománnyal támogathatod szervezetünk működését:

https://kerekparosklub.hu/tamogass-minket

Csatlakozz hozzánk! - Lépj be a klubba - tagságoddal a bringás fejlődésért végzett munkát támogatod, biztosítást, kedvezményeket, jogsegélyt kaphatsz:

https://kerekparosklub.hu/klubtagsag

Csatlakozz a legközelebbi Kerékpárosklub területi szervezethez:

https://kerekparosklub.hu/teruleti-szervezetek

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy időben értesülj további eseményeinkről:

https://bit.ly/3Uo0Xld