Facebook Instagram Youtube

Bummal indul a Bam!

Bummal indul a Bam!

2012-04-09 23:09:08  

Április 11-én kora reggel Bam!lövéssel nyitjuk a kampányt. Gyertek, legyen nagy durranás!

Április 11-én kora reggel Bam!lövéssel nyitjuk a kampányt. Gyertek, legyen nagy durranás!

A tavaly őszi Bam! minimál után újra nagy Bam!-ot nyitunk, szeretnénk nagyon-nagyon sok embert a munkába bringázásra biztatni.
Az idei évtől újdonságként a vállalatokat, munkáltatókat igyekszünk meggyőzni, tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy növekedjen a kerékpárral munkába járók száma, mert ezzel javul a munkatársak egészsége, jobb lesz a munkahelyi légkör és hatékonyabb a munka. Mostantól a benevező vállalatok külön versenyt vívnak: azok nyerhetnek a versenyben, amelyek például kerékpáros közösségi eseményeket szerveznek, tárolókat, zuhanyzókat építenek, a vezetőik példát mutatva maguk is kerékpárral járnak munkába.

A Bam! tavaszi nyitó eseményére 2012. április 11-én reggel kerül sor a Parlament előtt. Ezen a Bam! önkéntesei, a meghívott parlamenti képviselők és nagyköveteink vesznek részt. Dr. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár tájékoztatja a sajtót a kampány céljairól és jelentőségéről, válaszol a kérdésekre, majd a Bam! pólóba öltözött kb. 100 fős kerékpáros csapatot pisztolylövéssel indítja munkába.

Kedves aktivistáink, kedves budapesti kerékpárral közlekedők!
Szeretettel várunk benneteket is az eseményen! Április 11-én 7.10-kor találkozunk a Kossuth tér Alkotmány utcával szemközti részén. Itt veheted át a saját  Bam! pólódat. A rendezvény 7.40-ig tart.

facebook event: http://www.facebook.com/events/212866415485016/

Köszönettel,
A Bam! csapata