Facebook Instagram Youtube

I. Kerékpáros Klubest

I. Kerékpáros Klubest

2022-11-17 - 2022-11-17  

Elindítjuk Kerékpáros Klubest eseménysorozatunkat!

Havi rendszerességgel jelentkező Klubestjeinken szeretnénk minél több kerékpározás-, fenntartható közlekedés iránt érdeklődő városlakóval és szakemberrel találkozni. Fontosnak tartjuk, hogy a konferenciák és tanulmányutak során megszerzett ismereteinket átadjuk, valamint, hogy az aktuálisan zajló projekteket és jövőbeni terveinket megvitassuk a tagjainkkal.

Szeretnénk, ha nem csupán hallgatóságként, hanem aktív szereplőként is részt vennétek a Klubestjeinken. Célunk, hogy teret biztosítsunk a valódi párbeszéd kialakulásának: kérdezz, mondd el a véleményed, hallgasd meg másokét, és tervezzük meg együtt a kerékpárosbarát Magyarországot.

Sok szeretettel várunk az első Klubestünkre november 17-én, ahol bemutatjuk nektek, hogy milyen is a ‘Kerékpáros Brüsszel’, beszámolunk az Urban Movements konferencián szerzett tapasztalatokról, majd egy kerekasztal-beszélgetés során kitárgyaljuk, hogy milyen elképzelésünk van az új Lánchíd forgalmi kialakításáról, valamint a pesti alsó rakpartot érintő fejlesztésekről beszélgetünk.

Előadók és témák:

  •  Emődy Barbi - Kerékpáros Brüsszel
  •  Fazekas Samu - Urban Movements konferencia beszámoló
  •  Kerekasztal-beszélgetés: Kürti Gábor, Magyar Kerékpárosklub elnök; Bereczky Ákos Magyar Kerékpárosklub, elnökségi tag és Ti 🙂

- A Lánchíd jövője

- Pesti alsó rakpart fejlesztések

Időpont: 2022.11.17. 17:30 - 19:00 
Helyszín: 1133 Budapest, Kárpát u. 48. Magyar Kerékpárosklub irodája

A részvétel INGYENES, azonban a hely limitált befogadóképessége miatt korlátozott, ezért kérünk, regisztrálj az alábbi linken:
https://forms.gle/iUZesqx9NY68VgQV6
A regisztrációt követően megerősítő emailt küldünk, teltház esetén kérünk, hogy ha mégsem tudsz részt venni, azt mindenképp jelezd felénk.

A Kerékpáros Klubest látogatása ingyenes, ám adománnyal támogathatod szervezetünk működését:

https://kerekparosklub.hu/tamogass-minket

Csatlakozz hozzánk!

- Lépj be a klubba - tagságoddal a bringás fejlődésért végzett munkát támogatod, biztosítást, kedvezményeket, jogsegélyt kaphatsz:
https://kerekparosklub.hu/klubtagsag

- Csatlakozz a legközelebbi Kerékpárosklub területi szervezethez:
https://kerekparosklub.hu/teruleti-szervezetek

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy időben értesülj további eseményeinkről:
https://bit.ly/3Uo0Xld