Facebook Instagram Youtube

Ingyenes bebiciklizés az Üllői úton

Ingyenes bebiciklizés az Üllői úton

2023-09-30 - 2023-09-30  

Az új bringasávok kinyitják előtted a várost!

Az új kerékpársávokon végre biztonságosan lehet bringázni az Üllői úton is. Sőt, az eddigi hálózati hiányok megszűnésével végig autóktól elválasztott felületen járhatsz dolgozni, vagy tanulni a belvárosba, de akár Szentendrére is eltekerhetsz.

A Magyar Kerékpárosklub legfőbb célja az összefüggő budapesti kerékpáros hálózat, mert sokan csak egybefüggő, biztonságos útvonalakon mernek útra kelni.

Pedig a kerékpározással úgy teszünk jót környezetünknek, hogy közben mi is életéveket nyerünk, javítja hangulatunkat, csökkenti a stresszt.

Nem mersz bringára ülni a városban? Segítünk!

A Magyar Kerékpárosklub Bebiciklizés programja egy 2-3 órás, ingyenes elméleti és gyakorlati kerékpáros oktatás a városi forgatagban bizonytalankodóknak. A túraútvonalat úgy alakítottuk ki, hogy az Üllői úton több területet érintve egy kezdő biciklista számára a legalapvetőbb kerékpáros közlekedési szituációkat bemutassa.

Időpont: Szeptember 30. szombat: 15:00 – 17:00

Jelentkezés: https://forms.gle/3Taim2QQgeYMxB4j9

Szívesen bringáznál, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Olvasd el Kerékpáros Kisokosunkat, frissítsd KRESZ tudásod és tanulj hasznos bringás praktikákat!
 Olvasd el itt: kerekparosklub.hu/kisokos