Facebook Instagram Youtube

KAROS SPA KERÉKPÁROS FESZTIVÁL

2007-07-18 23:51:04  

Július 21-22-én (szombat vasárnap) a Vuelta Sportegyesület két napos kerékpáros fesztivált rendez a gyógyvizéről és szállodáiról híres nyugat-magyarországi kisvárosban, Zalakaroson. Magyarország első kerékpáros és wellness szállodája, a 4 csillagos Hotel Karos Spa**** jóvoltából a versenyeken 10 wellness hétvége talál gazdára! Július 21. szombat – K&H Zalakaros MaratonSzombaton országúti túraversenyt (kerékpáros maratont) szervezünk amatőrök és profik részére. A két rövidebb túrát (6 és 15 km) mindenki le tudja tekerni, akinek bármilyen típusú kétkerekű sporteszköze van. A túrát a Yanko’s Bike Team tagjai vezetik.  Külön értékelés nincs. Fejvédő használata ajánlott!A két hosszabb túraversenyre (45 és 90 km) azok jelentkezését várjuk, akik a sportos kikapcsolódás hívei. A 45 km-es távon külön értékeljük az országúti és a mountain bike kerékpárral nevezőket. A legtöbb indulót hozó Spinning klubot külön díjazzuk. A versenyeken a fejvédő használata kötelező! Az országúti kerékpáros maraton információit és nevezési lapját csatoltuk.  

Július 21-22-én (szombat vasárnap) a Vuelta Sportegyesület két napos kerékpáros fesztivált rendez a gyógyvizéről és szállodáiról híres nyugat-magyarországi kisvárosban, Zalakaroson. Magyarország első kerékpáros és wellness szállodája, a 4 csillagos Hotel Karos Spa**** jóvoltából a versenyeken 10 wellness hétvége talál gazdára!

Július 21. szombat – K&H Zalakaros Maraton

Szombaton országúti túraversenyt (kerékpáros maratont) szervezünk amatőrök és profik részére. A két rövidebb túrát (6 és 15 km) mindenki le tudja tekerni, akinek bármilyen típusú kétkerekű sporteszköze van. A túrát a Yanko’s Bike Team tagjai vezetik.  Külön értékelés nincs. Fejvédő használata ajánlott!A két hosszabb túraversenyre (45 és 90 km) azok jelentkezését várjuk, akik a sportos kikapcsolódás hívei. 45 km-es távon külön értékeljük az országúti és a mountain bike kerékpárral nevezőket. A legtöbb indulót hozó Spinning klubot külön díjazzuk. A versenyeken a fejvédő használata kötelező! Az országúti kerékpáros maraton információit és nevezési lapját csatoltuk.

 

 

Július 22. vasárnap – Zalakaros Kupa - Groupama MTB Országos Bajnokság

A Zalakaros melletti erdőben szervezzük a mountain bike sportág olimpiai cross (XCO) szakágának idei magyar bajnokságát. Az ország legjobb mountain bike-osai versengenek a város fölötti domboldalon, egy rendkívül látványos pályán – a tét nem kicsi: a verseny egyben az olimpiai kvalifikáció egyik állomása is! Várunk minden érdeklődőt és szurkolót a versenyre reggel 9-től délután 16 óráig, a kilátó melletti szánkópályánál. A felnőtt kategóriák rajtja 14 órakor lesz. Azok számára, akik szeretnék magukat kipróbálni egy igazi kemény pályán, ott ahol a profik is tekernek, egy amatőr futamot szervezünk vasárnap 11 órától. Nevezni a helyszínen lehet 11 óráig.

 

 Minkét napon kerékpáros gyerekprogramokkal (ügyességi pályák) és ugráló-várral várjuk a gyerekeket és a családokat a zalakarosi Gyógyfürdő téren a HARIBO Gyerek-szigeten.

 

 Nevezés és részletes információk:

www.vuelta.hu 

Közvetlenül a maraton oldala: http://www.vuelta.hu/index.php?id=353Információs telefon: 30/815-29-98 (Czeglédi Orsolya) E-mail: info@vuelta.hu

 

 

-------------------------------
Eisenkrammer Károly
-------------------------------
Vuelta Sportegyesület
2100 Gödöllő, Szabadság út 6.
iroda: 1106 Budapest, Maglódi út 16.
Tel: (+361) 273-18-61
Fax: (+361) 273-18-62
Mobil: (+36-30) 222-60-63