Facebook Instagram Youtube

Kerékpárosklub téli TAGSÁGI AKCIÓ

Kerékpárosklub téli TAGSÁGI AKCIÓ

2022-11-14 - 2022-12-18  

Csatlakozz, támogasd a kerékpáros fejlődésért végzett munkánkat, mi pedig cserébe ajándékokkal és kedvezményekkel halmozunk el. Jól hangzik? Akkor kattints és görgess tovább!

Lépj be vagy hosszabbíts Kerékpárosklub tagságot november 14 és december 18 között! A támogatásodért cserébe mi tovább dolgozunk a bringás fejlődésért, valamint baleset-, felelősség-, és lopásbiztosítást, jogsegélyt, vasúti, vásárlási és nyaralási kedvezményeket adunk.

Téli tagsági akciónkban most 135 nyeremény vár rád, amik között bringás kiegészítők, térképek, fesztiválbelépők, családi programok, szálláshelyek és vásárlási utalványok vannak 1.3 millió forint értékben. Sőt, biztosítási csomagjaink extra védelmet nyújthatnak neked és bringádnak.


A Magyar Kerékpárosklubnál azon dolgozunk, hogy bárki közlekedhessen biciklivel: biztonságban érezze magát, aki még nem bringázik, és kényelmesebben tekerhessenek, akik már mindenhová így járnak.

Az általunk javasolt kerékpársávok- és utak több ezer embert ültettek már biciklire, a már kerékpározóknak és a többi közlekedőnek is biztonságosabb környezetet nyújtanak.

Egyre többen tekerünk, de még többen szeretnének kerékpárra ülni. Ezért többet is kell dolgoznunk. A Kerékpárosklub növekedése, az eredményeink, a szakmaiságunk és a függetlenségünk a te kezedben van, hiszen nélküled nem érhetünk el érdemi fejlődést a kerékpározás terén Magyarországon.

Számítunk rád, és te is számíthatsz ránk!

Tagsági díjadat befizetheted:

  • Honlapunkon itt.
  • Irodánkban készpénzzel, bankkártyával vagy OTP, K&H, MKB bankos SZÉP kártyával (a veszélyhelyzet végéig mindhárom zsebből) Várunk minden hétköznap 9:30 és 17:30 között a XIII. ker. Kárpát utca 48. alatt