Facebook Instagram Youtube

Meghívó a Magyar Kerékpárosklub közgyűlésére

Meghívó a Magyar Kerékpárosklub közgyűlésére

2023-05-04 - 2023-05-04  

Szeretettel meghívunk a 2023. május 4-én 17.00 órakor kezdődő közgyűlésünkre, melynek helyszíne a Magyar Kerékpárosklub irodája (1133 Budapest, Kárpát utca 48).

A májusi közgyűlésünk fontos napirendi pontja, hogy az elköszönő Elnökségi tagunk helyére új jelöltet válasszunk.

Szervezetünk tulajdonosai ti, a tagok vagytok. Fontos, hogy sokan legyünk jelen, és közösen dönthessünk a klub működéséről, valamint szervezetünk jövőjéről.

A jelentkezőktől egy bemutatkozást és egy programot várunk fényképpel, e-mailen a fotitkar@kerekparosklub.hu címre legkésőbb 2023. április 30. éjfélig.

A tárgyba írjátok be: "tisztújítás"

A határidőig beérkező jelentkezéseket május 2-ig feltesszük a honlapra, a jelöltek személyes bemutatkozására pedig a közgyűlésen kerül sor.

Napirend:

  • Levezető elnök, lebonyolítást segítők megválasztása, napirend elfogadása
  • Új elnökségi jelöltek bemutatkozása (ABC sorrendben) (beszámolók között kérdések jelöltekhez)
  • Titkos szavazás, a Magyar Kerékpárosklub vezetésébe kapcsolódó új elnökségi tag megválasztása
  • Beszámoló a 2022-es évről
  • Ellenőrző bizottság beszámolója
  • Szavazás a beszámolók, közhasznúsági jelentés elfogadásáról
  • 2023-es gazdálkodási terv bemutatása, vitája és végszavazása
  • Egyéb

Amennyiben szeretnél részt venni az eseményen, az előregisztrációs űrlap kitöltésével tudod jelezni a számunkra. A közgyűlésen való részvételhez az űrlap kitöltése nem kötelező, de segíti a munkánkat.

Azok számára, akik személyesen nem tudnak részt venni a közgyűlésen, online (Zoom) csatlakozási lehetőséget biztosítunk. A belépéshez szükséges linket itt tudod megnyitni.

Az online résztvevőktől azt kérjük, hogy 16:45 és 17:00 között lépjenek be az azonosítás elvégzéséhez, és a szavazatuk leadásáig maradjanak bejelentkezve.

Ha a közgyűlésen nem tudsz részt venni, de szeretnéd leadni a szavazatod, ezt meghatalmazás útján is megteheted. Itt találsz mintát a meghatalmazáshoz.

A meghatalmazott a kitöltött meghatalmazást szkennelve, “meghatalmazás” tárggyal küldje el az info@kerekparosklub.hu címre legkésőbb április 29. 17:00-ig.

Amennyiben a közgyűlés a meghirdetett időpontban nem határozatképes, 2022. május 04-én 17:10 órára összehívjuk a megismételt közgyűlést, azonos helyszínre.

Elnökségi tagságra jelentkezők pályázatai:

Várunk a közgyűlésen!

Kürti Gábor, Elnök