Facebook Instagram Youtube

Rendkívüli közgyűlés

Rendkívüli közgyűlés

2022-03-08 - 2022-03-08  

Kedves Tagtársunk! A novemberi Tisztújító Közgyűlésen nem tudtuk teljes létszámmal feltölteni az Ellenőrző Bizottságunkat és jelöltek híján nem választottunk Választmányt sem, ezért márciusban Rendkívüli Közgyűlés összehívására van szükség, hogy ezekre a pozíciókra új tagokat válasszunk. Az ellenőrző bizottság és választmány megválasztott tagjai az elnökséggel együtt ismét közel 3 évig vezetik és felügyelik majd szervezetünk működését.

Időpont: 2022. március 08. 18:00

Helyszín: online (zoom)

Szavazni előregisztráció után, egy emailben kiküldött linken tudsz a közgyűlés ideje alatt.

A Közgyűlés Zoom linkjét azok a tagok kapják meg, akik az előzetes regisztráció során megfelelően jelezték részvételi szándékukat, mert csak így biztosítható a résztvevő tagok pontos beazonosíthatósága. Az online résztvevőktől azt kérjük, hogy március 8-án 17:30 és 18:00 között lépjenek be a Zoom-on az azonosítás elvégzéséhez, és a szavazatuk leadásáig maradjanak bejelentkezve. A szavazáshoz szükséges online felület linkjét a közgyűlés ideje alatt, a megadott emailcímre fogjuk elküldeni.

A Magyar Kerékpárosklub új vezetésének választási folyamata:

2022. február 7-től minden tagunk jelentkezhet az alábbi pozíciókra:

- Ellenőrző bizottsági tagnak a 3 fős EB-be (1 fő)

- Nyitott választmányi tag helyre (maximum 5 fő)

A jelentkezőktől egy bemutatkozást és egy programot várunk fényképpel, e-mailen a fotitkar (kukac) kerekparosklub.hu címre legkésőbb 2022. március 1. éjfélig.

A tárgyba írjátok be: "rendkívüli közgyűlés".

A határidőig beérkező jelentkezéseket március 2-ig feltesszük ide.

A közgyűlés során lehetőség lesz a jelöltek bemutatkozására is.

Napirend:

  • Levezető elnök, lebonyolítást segítők megválasztása, napirend elfogadása nyílt szavazással (a Zoom kézfeltartás opciójával lehet NEM-mel szavazni)
  • Ellenőrző Bizottság jelöltek bemutatkozása (ABC sorrend) (beszámolók között kérdések a jelöltekhez)
  • Ellenőrző Bizottság tag megválasztása titkos szavazással
  • Választmányi tagjelöltek bemutatkozása (ABC sorrendben) (beszámolók között kérdések a jelöltekhez)
  • Választmányi tagok megszavazása nyílt szavazással
  • Egyéb


Ha a közgyűlésen nem tudsz online részt venni, de szeretnéd leadni a szavazatod, ezt meghatalmazás útján is megteheted. Itt  találsz mintát a meghatalmazáshoz. Online résztvevő meghatalmazott a kitöltött meghatalmazást szkennelve, “meghatalmazás” tárggyal küldje el az info@kerekparosklub.hu címre legkésőbb március 7. 17:00-ig.

Amennyiben a közgyűlés a meghirdetett időpontban nem határozatképes, 2022. március 8.-án, 18:15 órára ezúton összehívjuk a megismételt közgyűlést, azonos helyszínre.

Jelentkezők:

Ellenőrző Bizottság:

Választmány:


Az online részvétel tudnivalói:

Előregisztráció:

Az online részvételhez előregisztrációra van szükség, az ehhez szükséges adataidat a tagságodhoz megadott emailcímre küldött meghívóban lévő linken tudod megadni 2022. március 7. 17.00-ig.

Részvétel:

A Közgyűlés Zoom linkjét azok a tagok kapják meg, akik az előzetes regisztráció során megfelelően jelezték részvételi szándékukat, mert csak így biztosítható a résztvevő tagok pontos beazonosíthatósága. Az online résztvevőktől azt kérjük, hogy 17:30-18:00 között lépjenek be az azonosítás elvégzéséhez és a szavazatuk leadásáig maradjanak bejelentkezve. A Zoom-on folyamatosan hanggal és képben tájékoztatunk arról, hogy éppen mi történik. Ha kérdésed van, a Chat ablakban tudsz csak írásban kérdezni, mert némítva leszel. Kérdésedre így is megkapod a választ.

Szavazás:

A napirend elfogadásáról, jegyzőkönyv-vezetőről, stb. a Zoom kézfeltartás opciójával lehet NEM-mel szavazni.

A napirendi kérdésekről (alapszabály-módosítás, elnökség, EB, választmány) a megadott emailcímedre kiküldött linken szavazhatsz a közgyűlés kezdete és a szavazás helyszíni vége között.

Eszközigény:

Zoom: videókonferencia alkalmazás. Böngészőből is futtatható, de érdemes számítógépre, telefonra vagy tabletre letölteni az alkalmazást. Fontos, hogy az azonosítás miatt legyen kamerád és mikrofonod.

Election Runner: az emailban kapott linkkel tudsz a böngészőn keresztül szavazni, de telefonra, tabletre letölthető applikáción keresztül is lehet, az emailben kapott adatok megadásával.

Eszköz: asztali számítógép/laptop/tablet/telefon is használható, Legyen neted.


Várunk a közgyűlésen!

Kürti Gábor elnök

Budapest, 2022. február 4.