Facebook Instagram Youtube

VI. Kerékpáros Klubest: Bringás Budapestet!

VI. Kerékpáros Klubest: Bringás Budapestet!

2024-03-21 - 2024-03-21  

A Kerékpárosklub 12 pontja a bringabarát Budapestért!

Szakmai munkacsoportunk segítségével ismét összeállítottunk egy programot, amelyet fontosnak tartunk megvalósítani a következő önkormányzati ciklusban, az idei I bike Budapest bringás felvonuláson pedig ezen pontok megvalósulásért fogunk tekerni!

A 12 pontból álló követelésünk legfőbb célja a kerékpáros közlekedés arányának növelése, a kerékpározás gazdasági, egészségügyi és környezeti hasznának kiaknázása, a város élhetőbbé tétele!

A követeléseinket elsőként a soron következő Klubestünkön fogjuk bemutatni, amit a résztvevőkkel együtt, a helyszínen fogunk elküldeni a főpolgármester-jelölteknek! A jelöltek válaszait pedig az I bike Budapest demonstráción fogjuk bemutatni.

Időpont: március 21. 18:00 - 20: 00

Helyszín: Bolygó Közösségi Tér - Budapest, Margit körút 28-32, 1027

A követeléseink bemutatása után pedig megtartjuk az I bike Budapest matrica- és plakátosztó gyűlésünket is.

Több ezer plakáttal és matricával készülünk, hogy minden budapesti bringáshoz eljusson a felvonulás híre, mostmár csak rátok van szükségünk ehhez!

PLAKÁTOLJ!

Vidd el plakátunkat kerületed bringaboltjaiba, a környéked népszerű közösségi helyeire, kedvenc szórakozóhelyedre, kávézódba vagy kocsmádra, irodádba!

ADJ MATRICÁT A BRINGÁZÓKNAK!

A matricaosztás lényege, hogy bringások közt népszerű helyeken, csomópontokban, piros lámpáknál, eseményeken adunk a bringázók kezébe olyan matricát, amit zsebre tudnak tenni, vagy egyből a bringájukra ragasztani. Az egyik leghatásosabb meghívó, amit egy másik jófej bringástól kaphatsz.

Ha nem tudsz eljönni a Klubestünkre, de segítenél terjeszteni az I bike Budapest hírét, akkor gyere az irodánkba március 21. után, és vigyél plakátot, matricát: