Facebook Instagram Youtube

Fedezd fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!

2015.05.07
Cimkék: pick pack pont
Fedezd fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!
 
A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában több mint 600 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon napi teendőidhez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheted az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.
 
Tudtad, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? 
 
Környezettudatosság
A csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására. A Pick Pack Pont-vásárlók 2014-ben közel 5,5 millió kilométert takarítottak meg azáltal, hogy csomagjaikat nem kérték házukig, lakásukig szállítani, mivel a csomag átvétele összeköthető a napi közlekedési útvonalaikkal. 
 
Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!
 
Szabadság
Mindenkinek útba esik egy Pick Pack Pont, ahol a nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni – a választás a tied. A csomag akár 5+5 munkanapig vár rád az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheted át rendelésed, ahogyan neked a legkényelmesebb!
 
Emberközpontúság
Pick Pack Pont alkalmazottjai nap mint nap a rugalmasságra, kiszámíthatóságra és az emberközeliségre törekszenek. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőpontjain kollegáink segítenek abban, hogy csomagodat gyorsan, biztonságosan átvehesd. 
 
Kedvező ár
A Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 600 pontból egy neked is biztosan útba esik! 
 
Országos Pick Pack Pont-hálózat 
A RELAY üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az INMEDIO, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg a MOL, OMV és Avia, Avanti töltőállomások a gépjárművel, kerékpárral közlekedők, a CO-OP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget. Keresd meg az neked legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt.
     
Nálunk ilyen kényelmes a csomagátvétel:
  • A csomag útja nyomon követhető a webáruháztól kapott e-mail üzenetben található azonosító kód megadásával a csomagkereső oldalon. 
  • Ha a csomagod megérkezett az általad kiválasztott Pick Pack Pont -ra:
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.
( Fontos! Átvételkor - az te biztonságod érdekében – igazolnod kell személyazonosságod!)