Facebook Instagram Youtube

Hunbike információk a szolgáltatóknak

2008.01.31
Miért éri meg a Hunbike szolgáltatói hálózat tagjának lenni? A Hunbike és Magyar Kerékpárosklub oldalán keresztül rengeteg kerékpárost tudunk elérni, akik közül sokan ezeket az oldalakat használják belföldi nyaralásuk, kirándulásaik megtervezéséhez. Nekik fontos, hogy könnyen megtalálják a kerékpárosbarát szálláshelyeket és túraajánlatokat. Ezen kívül az MK tagjai a kedvezmények miatt szíves választanak szerződött partnereink szálláshelyei közül. Hogyan lehet az Ön szálláshelye a Hunbike szolgáltatói hálózat tagja?

Miért éri meg a Hunbike szolgáltatói hálózat tagjának lenni?

A Hunbike és Magyar Kerékpárosklub oldalán keresztül rengeteg kerékpárost tudunk elérni, akik közül sokan ezeket az oldalakat használják belföldi nyaralásuk, kirándulásaik megtervezéséhez. Nekik fontos, hogy könnyen megtalálják a kerékpárosbarát szálláshelyeket és túraajánlatokat. Ezen kívül az MK tagjai a kedvezmények miatt szíves választanak szerződött partnereink szálláshelyei közül.

Hogyan lehet az Ön szálláshelye a Hunbike szolgáltatói hálózat tagja?

Ha szeretné, hogy szálláshelye a Hunbike rendszeren keresztül "kerékpárosbarát szolgáltató" legyen, szerződnie kell az MK-val. Ehhez teljesíteni kell a minimum kritériumokat, hogy megfeleljen szálláshelye, vendéglátóhelye a "kerékpárosbarát szolgáltató" követelményeinek.

Mit nyújt az MK a Hunbike rendszer szerződéses partnereinek?

A szerződéses partnereknek informatív megjelenést és széleskörű szolgáltatásokat biztosít az MK. Tovább a regisztrációhoz >>