Facebook Instagram Youtube

Kerékpárosklub túraajánló

phu
2006.12.11
UPDATE!Január, február, itt a nyár! Beírtam a naptárba egy jó pár túrát. Sajnos még téli álmot alszanak sokan, nincs friss hír a nagy rendezvények egy részéről, mint pl. a legtöbb mtb maraton, Gázló, V10, egyéb teljesítménytúrák, nincs még hivatalos versenynaptár, a teljesítménytúrázók weboldala is csak téli gyalogtúrákat tartalmaz. Folyamatosan frissítem a naptárat, ha valaki itt nem szereplő eseményekről tud, írjon!------------------------------------------------------------------------------------------- 

UPDATE!

Január, február, itt a nyár! Beírtam a naptárba egy jó pár túrát. Sajnos még téli álmot alszanak sokan, nincs friss hír a nagy rendezvények egy részéről, mint pl. a legtöbb mtb maraton, Gázló, V10, egyéb teljesítménytúrák, nincs még hivatalos versenynaptár, a teljesítménytúrázók weboldala is csak téli gyalogtúrákat tartalmaz. Folyamatosan frissítem a naptárat, ha valaki itt nem szereplő eseményekről tud, írjon!

------------------------------------------------------------------------------------------- 

Kedves túrázni vágyó kerékpárosok!

Ezen az oldalon lesznek összegyűjtve mindazon szervezetek, melyek kerékpáros túrákat szoktak szervezni nemcsak saját tagjaiknak, hanem bárkinek, aki csatlakozni szeretne.
Még csak éppen elkezdtem a feltöltögetést, december amúgy sem a kerékpártúra szezonja, de azért vannak ilyenkor is események.
Itt lesznek a szervezetek felsorolva, a honlapjaikon is érdemes körülnézni.
A túrák maguk pedig a naptárba lesznek feltöltve.

Ha valaki tud még túrákat, szervezeteket, honlapokat az itt szereplőkön kívül, írjon: p.hu[kukac]freemail[pont]hu

Békásmegyeri "Vándor" Kerékpáros Klub
Teljesítménytúrázók Társasága
Margita Turisztikai és Sport Egyesület
Happy Bike SE.
Városi Biciklizés Barátai Egyesület
Bringatúrázók
Zöldgömb
Balázs és barátai
Magyar Kerékpáros Túrázók Szövetsége
Gördögök (Szolnok)
Magyar Turizmus Rt. (minimális kerékpáros tartalommal)