Facebook Instagram Youtube

Végre működik a www.kerekparosklub.hu!

2007.04.03
A már megszokott .org és a kevésbé ismert, de roppant fontos .com végződés után végre a Magyar Kerékpárosklub használhatja a .hu végződésű internetcímet is. Tehát ideje váltani, ’kedvencek’ és ’könyvjelzők’ menüket frissíteni, az új cím: www.kerekparosklub.hu. A kezdeti ügyetlenkedések, a hibás regisztráció és a későbbi tulajdonjogvesztés után a Magyar Kerékpárosklub megszerezte a www.kerekparosklub.hu domaint is. A névváltozást a honlap átalakulása követi majd: egyszerűbb és átláthatóbb lesz a kezelőfelület, hogy ne csak logikai feladványokon keresztül juthasson információhoz a látogató.
A már megszokott .org és a kevésbé ismert, de roppant fontos .com végződés után végre a Magyar Kerékpárosklub használhatja a .hu végződésű internetcímet is. Tehát ideje váltani, ’kedvencek’ és ’könyvjelzők’ menüket frissíteni, az új cím: www.kerekparosklub.hu.

A kezdeti ügyetlenkedések, a hibás regisztráció és a későbbi tulajdonjogvesztés után a Magyar Kerékpárosklub megszerezte a www.kerekparosklub.hu domaint is.

A névváltozást a honlap átalakulása követi majd: egyszerűbb és átláthatóbb lesz a kezelőfelület, hogy ne csak logikai feladványokon keresztül juthasson információhoz a látogató.

A www.kerekparosklub.hu megújulásával párhuzamosan, május elejétől elindul a civil szervezet kerékpárturisztikai honlapja is.

Minden eddigi és ez utáni segítséget köszönünk!

Magyar Kerékpárosklub