Facebook Instagram Youtube

Hírek: Duna-part

Szakmai, nemzetközi, egyetemi diskurzusokon álltunk ki a rakparti kerékpársávokért
A Kortárs Építészeti Központ és a Climate – KIC szervezésében szakmai közönségnek, illetve diákoknak rendezett kerekasztalokon vettünk részt, amelyeken a budapesti rakpartok kerékpárosbarát fejlesztésének és közösségi terek kialakításának fontosságát hangsúlyoztuk.
2018.10.29 |  aron
Mit tehet a kerékpározás a városért? Cities-4-People előadásunk
Május 03-án a Műegyetem rakparton tartott előadást mérnökünk a Cities-4-People projekt Mobilitási Műhelyében arról, hogy hogyan segítheti az élhetőbb város létrehozását a kerékpárral való közlekedés.
2018.05.31 |  aron
Dunakanyartól Budapestig bringán – tökéletes hétvégi kiruccanás, kisebb döccenőkkel
Régen mindketten sokat bringáztunk a Duna partján Vác és Budapest között, de legalább egy évtizede nem tekertünk arra. Régóta terveztük a visszatérést, amihez végül a Red Bull Air Race előli menekülés adta meg a lökést. Azt terveztük, hogy az Eurovelo6 bringás útvonal szobi végétől gurulunk a Duna mentén, amíg kedvünk tartja. Számítottunk rá, hogy szép lesz, de azt nem gondoltuk, hogy tátott szájjal ujjongunk majd a Duna, a Pilis, az ártéri erdők és a mezők között tekerve. Minden jellemző hibája ellenére olyan bringás útvonal vezet a Dunakanyarba, amit bárkinek – akár családosan, akár kemping bringával is - nagyon ajánlunk! Most pedig nézzük az útvonalat.
2017.07.27 |  aron