Facebook Instagram Youtube

MAGYAR KERÉKPÁROSKLUB TAGSÁG BŐVEBBEN

KLUBKÁRTYA BIZTOSÍTÁSSAL:

  • Biztosítás 50

A csomag választása esetén a biztosítási összeg maximum 50 000 Ft, ha a káresemény előtt fotó került feltöltésre a „hello Bringás” alkalmazásban a szabályosan lelakatolt kerékpárról, illetve maximum 42.500 Ft fotózás nélkül.

  • Biztosítás 250

A csomag választása esetén a biztosítási összeg maximuma 212 500 Ft, ha a káresemény előtt fotó került feltöltésre a „hello Bringás” alkalmazásban a szabályosan lelakatolt kerékpárról, illetve 175 000 Ft fotó nélkül.

  • Biztosítás 500

A csomag választása esetén a biztosítási összeg maximuma 425 000 Ft, ha a káresemény előtt fotó került feltöltésre a „hello Bringás” alkalmazásban a szabályosan lelakatolt kerékpárról, illetve maximum 350 000 Ft fotó nélkül.

TAGSÁGI DÍJAK

Biztosítás nélkül Biztosítás 50 Biztosítás 250 Biztosítás 500
 
Felnőtt tagság (18 év felett) 8100 Ft /év 11900 Ft /év 16900 Ft /év 23400 Ft /év
Gyerek tagság (18 év alatt) 4800 Ft /év 8600 Ft /év 13600 Ft /év 20100 Ft /év
 

* Legalább egy felnőtt tagsága mellé azonos címen bejelentett családtag

TAGSÁG BIZTOSÍTÁSSAL

BIZTOSÍTÁS NÉLKÜL

KLUBKÁRTYA BIZTOSÍTÁSSAL:

  • Hello Bringás kerékpáros baleset-, felelősség- és lopásbiztosítás

2007. január 1-től minden tagunk (aki az esedékes biztosítást is tartalmazó tagdíjat befizette) automatikusan biztosítva van kerékpáros balesetek esetére, valamint rendelkezik károkozói felelősségi biztosítással is. 2018. november 15. óta biciklilopás esetére is kártérítés nyújt partnerünk, a Posta biztosító.

  • MÁV-Start és GYSEV kerékpárszállítási kedvezmény

Kedvezmény a MÁV-Start, GYSEV vonatain történő kerékpárszállítás esetében. Tagjaink 25% kedvezményt kapnak a kerékpárjegy árából.

  • Jogsegélyszolgálat

Egyesületünk egy jogsegély szolgáltatást tart fenn tagjai számára. Ha szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, jelezd nekünk az info@kerekparosklub.hu-n.

  • Benefit Barcode kedvezmények

Az Benefit Barcode Magyarország legdinamikusabban fejlődő kombinált törzsvásárlói rendszere, mely 3-50% (átlagosan 11,4%) kedvezményt biztosít. A Kerékpárosklub tagsági kártyáddal az Benefit Barcode logóval ellátott üzletekben ez a kedvezmény téged is megillet.

VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNYEK TÖBB MINT 150 ELFOGADÓHELYEN

Alább kedvezményadó partnereink listája, ahol Kerékpárosklub tagságival 5-50% kedvezményt kaphatsz.Ha a környékeden nem találsz szolgáltatót, de lenne ötleted, keresd fel! Kérd meg, töltsék ki megállapodásunkat, és küldjék el nekünk.

A KEDVEZMÉNYT ADÓ PARTNEREK LISTÁJÁT ITT TALÁLOD!

Legyél Te is partnerünk, csatlakozz kedvezményadó hálózatunkhoz

Ha szolgáltató vagy, vagy ismersz olyat, aki szeretne a hálózatunkhoz csatlakozni, töltsd le az együttműködési szerződést, töltsd ki két példányban és juttasd el az irodánkba! (postacímünk: Magyar Kerékpárosklub 1133 Budapest, Kárpát u. 48.)

Amint megérkezik a szerződés, mi is aláírjuk és föltesszük a megadott információkat az üzletedről szolgáltató partnereink közé. A szerződést és az üvegajtóra ill. ablakra kiragasztható "Kerékpárosklub kedvezményadó hely" matricával együtt visszapostázzuk a levelezési címedre. Kérjük, ragaszd ki a matricát és tedd ki logónkat a honlapodra. Ha bármilyen kérdésed merülne fel, írj bátran az info@kerekparosklub.hu címre.

AJÁNDÉKOZZ KERÉKPÁROSKLUB TAGSÁGOT!


A tagsághoz kerékpáros baleset- és felelősségbiztosítást is kapnak, szolgáltatásokat és kedvezményeket vehetnek igénybe, olcsóbban szállíthatják a kerékpárjukat vonaton és ingyenes jogsegélyszolgálathoz is jutnak. "

Ajándékozok