Facebook Instagram Youtube

Segítség diplomamunkához

 

Kerékpáros témájú diplomamunkát, szakdolgozatot, szakcikket, házidolgozatot írnál akár közlekedési, egészségi, környezetvédelmi, gazdasági, jogi, stb. szakterületen?

Segítünk!

Aki belefog egy ilyen téma feldolgozásába, segítséget kaphat a szakmai munkacsoportjainktól vagy más szakemberektől, akiket ismerünk. Ha szeretnétek felvenni ezügyben a kapcsolatot, keressétek közvetlenül a szerzőt (ha elérhetőségét megadta a dolgozatban), vagy érdeklődjetek az irodában.

Azokat is várjuk itt, akik épp csak most kezdik a munkát és anyagot gyűjtenek, szakmai konzulenst keresnek vagy a témaválasztásban kérnek segítséget.

Legújabb pályázati kiírásunk itt tölthető le.

Továbbá felsorolunk kutatási témákat, amivel érdemes foglalkozni.

Közlekedési szakterület:

  • Budapesti Bringakörút tanulmányterve a Nagykörút vonalában Kerékpáros balesetek elemzése úttípus szerint
  • Euro Velo 6-os útvonal részletes tanulmányterve Budapesten
  • Új kerékpáros létesítmények hatása a közlekedők viselkedésére (pl. Kiskörút v. Thököly út vizsgálata)
  • Kerékpáros forgalomszámlálás automata rendszerrel és annak elemzése
  • Konfliktusvizsgálat egyirányú utcában, buszsávon, illetve kerékpáros nyom burkolati jellel ellátott úton kerékpáros forgalom esetén
  • További nyitott témakörök, amelyekre ötleteket is várunk: építészet, várostervezés, gazdaság, marketing, egészségügy, turisztika

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.