Facebook Instagram Youtube

Önkéntesség rendezvényen

2013.12.11.

Bringával Boltba kampánymegnyitó

VÁRUNK TÉGED IS! >>

A Kerékpárosklub Bringával Boltba elnevezéssel kampányt indít azzal a céllal,  hogy felhívjuk a karácsonyi bevásárlás nagy forgatagában az emberek figyelmét arra, hogy bringával jó boltba járni

A Bringával Boltba kampány arról szól, hogy a bringás vásárlás terjesztéséhez szeretnénk az üzlet tulajdonosokat rábeszélni arra, hogy üzleteik elé telepítsenek kerékpár-tárolót. 

Az első esemény egy bringás-fénykép-kiállítás megnyitó lesz Budapesten, sajtótájékoztatóval.  Kérünk Benneteket, hogy legyetek ennek részesei, segítsetek nekünk!

Szeretnénk, ha minél több bringás megjelenne különféle bringákkal - kis kosaras, nagy táskás, cargo, stb. -  demonstrálni, hogy bringával is lehet bevásárolni.

A kampány sajtótájékoztatója 2013. december 17-én kedden, 14:00 órakor a Deák Ferenc utcában leszTérkép>>

Ha épp ebben az időpontban ráérsz, akkor légy szíves gyere 13:40 -re a helyszínre! ( A hivatalos megnyitó 14 órától bb. 15-20 percig tart.)

Ezt követően útnak indítjuk a bringás-barát boltokat felkutató nagyköveteinket.  Ők Budapesten és vidéken is megkeresik az általuk ismert boltokat és szórólapot adnak arról,hogy miért jó bringás barát boltnak lenni, és hogyan válhat azzá egy üzlet.  Ha van kedved, vegyél részt Te is az üzletek felkutatásában és vidd Te is szórólapjainkat!

Hogy tudjuk hány emberre számíthassunk, légy szíves jelezd részvételed a következő űrlapon:
KATTINTS A VISSZEJELZÉSHEZ!

Kérdés esetén kersed Varga Andit az alábbi elérhetőségeken:

onkentes[kukac]kerekparosklub.hu

+36 30 543 9987

Bringával Boltba kampánnyal kapcsolatos minden infó, prospektuskérő űrlap, boltregisztrációs ív, fotók stb egy helyen itt.

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.