Facebook Instagram Youtube

Share the road - Képzeld el: együtt közlekedünk! rajzpályázat

Share the road - Képzeld el: együtt közlekedünk! rajzpályázat

2014-08-11 14:15:55  

A "SHARE THE ROAD - Képzeld el: együtt közlekedünk!" egy rajz-, fotó- és videópályázat, melyet a Holland Királyság Budapesti Nagykövetségével közösen szervezünk. A pályázat keretében 10-19 éves fiatalok küldhetnek be rajzokat, fotókat videókat.

A "SHARE THE ROAD - Képzeld el: együtt közlekedünk!" egy rajz-, fotó- és videópályázat, melyet a Holland Királyság Budapesti Nagykövetségével közösen szervezünk. A pályázat keretében 10-19 éves fiatalok küldhetnek be rajzokat, fotókat videókat.
 
A pályázat eredményéhez kattints ide!

A pályázat célja, hogy a fiatalok körében népszerűsítsük az "EGYÜTT KÖZLEKEDÉS" (angolul: SHARE THE ROAD)" gondolatát.

A közlekedésben nincsenek biciklisek és nincsenek autósok, hanem közlekedők vannak. Valaki egyszer autóval, egyszer gyalog, egyszer biciklivel megy vagy épp tömegközlekedik, sőt gyakran váltogatja a is különböző közlekedési módokat. Az embereknek ugyanazokat az útfelületeket kell közösen használniuk. Fontos, hogy félretegyék önös érdekeiket és figyeljenek egymásra.
 
A pályázóknak fénykép, rajz vagy videó formájában kell ábrázolniuk, mit jelent számukra az együtt közlekedés
 
A győztes pályamunkák kiválasztásában a kreativitás az elsődleges szempont. A különböző ábrázolási formák - rajz, fénykép, módosított fénykép, videó - nem alkotnak külön kategóriákat. A munkák eredetisége és kreativitása mellett a kivitelezés minősége is szerepet kap majd az értékelésnél.

Kik pályázhatnak: 10-19 éves fiatalok. A 10-14 éves és a 15-19 éves korosztály két kategóriában versenyzik. A pályázatbeadás határideje 2014. szeptember 9. éjfél.
 

Nyeremények - korcsoportonként:

  • 1-1 db amszterdami hétvége 2 fő részére a KLM és a Holland Királyság Budapesti Nagykövetségének felajánlásával
  • 1-1 db 50.000 Ft-os vásárlási utalvány az InterSporttól
  • 1-1 db 15.000 Ft értékű könyvcsomag a Móra Kiadótól
 
A pályamunkák közül egy független öt tagú zsűri fogja kiválasztani a 30 legjobbat, melyekből kiállítást rendezünk az Európa Pontban szeptember 16-tól 22-ig. A díjátadóval egybekötött a kiállításmegnyitó 2014. szeptember 16-án lesz. 
 
A pályázatokat postai úton és elektronikusan is be kell küldeni!
Baloldalon felül minden információt megtalálhatsz ezzel kapcsolatban. 
 

Fontos dátumok:

  • A pályázatbeküldés időtartama: 2014. augusztus 18 - szeptember 9.
  • Zsűrizés: 2014. szeptember 11-én
  • Kiállításmegnyitó és díjkiosztó: 2014. szeptember 16. - az Európa Pont-ban (1024 Budapest, Millenáris Park, Lövőház utca 35.)
  • A kiállítás 2014. szeptember 16 és 22 között lesz megtekinthető

Pályázatbeadás és minden fontos információ alább:

 
 
A program a DACS - Hollandia, királyság rendezvénysorozat részeként  a Holland Királyság Budapesti Nagykövetségének támogatásával valósul meg.