Facebook Instagram Youtube

Bringás úthiba-bejelentő

Lekopott a kedvenc bringautad felfestése? Kidöntötte egy autó a munkahelyed előtti kerékpártámaszt? Évek óta nem pótolják az ellopott kerékpárút táblát? A duzzogás ideje lejárt, gyorsítsd fel a hibák kijavítását!

A Kerékpárosklub és a Járókelő.hu együttműködése nyomán már honlapunkról is be tudsz jelenteni úthibákat és egyéb közterületi problémákat. A bejelentéseket a Járókelő csapata továbbítja Budapest, Nyíregyháza és Alsónémedi önkormányzati szervei felé, megoldásukat regisztráció után a bejelentés oldalán tudod követni.

Hogyan működik?

Fotózz le bármilyen - a megadott kategóriákba illő - közterületi problémát, regisztrálj és küldd el a problémát az alábbi formula kitöltésével. A bejelentésedet jóváhagyás után a Járókelő csapata nyilvánossá teszi és továbbítja az illetékeseknek. A probléma megoldását a bejelentés oldalán tudod figyelni és értékelni.

 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

 

 

 

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.