Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Információk a Bringás reggelikről

 

Hogyan szerveződik a Bringás reggeli?

A bringás reggelik létrejötte a kerékpáros közösséget dicséri. Az első reggeliket néhány elszánt bringás önkéntes szervezte meg szimpla jófejségből, hogy ezzel kedveskedjenek az akkor már bringával közlekedő társaiknak. Az 5 évvel ezelőtt egyetlen szabadtéri helyszínen kezdődő reggeli osztás immár hagyománnyá vált. Az évek során fokozatosan egyre több helyszín társult a főhelyszín mellé, így az utóbbi években egy  időben több mint 20 budapesti és vidéki reggeliző ponton várták a kerékpárral reggel munkába indulókat.

vissza

Kik szervezik a Bringás reggeliket?

A Kerékpárosklub Bringás reggelik létrejötte országosan több mint 100 önkéntes munkájának az eredménye. A központi koordináció a Kerékpárosklub irodájában folyik, de a helyszíneket lelkes bringások szervezik szabadidejükben a kerékpáros közzösségnek.

Az elmúlt években örömünkre egyre több partner egyesület, önkormányzat, intézmény és vállalat is csatlakozik a kezdeményezéshez, akiknek ezúttal is köszönjük, hogy ezzel is támogatják és népszerűsítik a kerékpározást.

vissza

Miért csak bizonyos településeken, helyszíneken van?

A bringás reggelik többsége sok-sok önkéntes munkával, támogatásokból valósul meg, ezért reggeli csak ott szerveződik, ahol egy kis csapat összeáll és önkéntes alapon megszervezi, illetve ha egy partnerünk által megvalósul.

vissza

Miért nem mindenhol ugyanaz a reggeli?

A bringás reggelik szervezői, támogatói helyszínenként változók, ebből adódnak a reggelik sajátosságai.

vissza

Szeretnél reggeli osztásban részt venni?

Írd meg a rendezveny(kukac)kerekparosklub.hu e-mail címre, hogy melyik helyszínen tudnál részt venni és összekötünk a helyszín koordinátorával.

vissza

Szeretnél új helyszínnel csatlakozni?

Jelentkezz a  rendezveny(kukac)kerekparosklub.hu e-mail címen.

vissza