Facebook Instagram Youtube

Bringaexpó 2012 - Lépj be a helyszínen a Kerékpárosklubba és nyerj egy Merida bringát!

Bringaexpó 2012 - Lépj be a helyszínen a Kerékpárosklubba és nyerj egy Merida bringát!

2012-02-15 14:02:57  

UPDATE: Vasárnap gazdára talált a Merida kerékpár a kiegészítőkkel, gratulálunk a nyertesnek, Putz Gábornak! A felajánlott nyereményt pedig nagyon köszönjük a http://www.bikefun.hu -nak!

UPDATE: Vasárnap gazdára talált a Merida kerékpár a kiegészítőkkel, gratulálunk a nyertesnek, Putz Gábornak! A felajánlott nyereményt pedig nagyon köszönjük a http://www.bikefun.hu -nak!


Katt a képre a teljes galériáért!
 

A helyszínen közel 40-en léptek be vagy hosszabbították meg tagságukat, sokakkal beszélgettünk, és sokakkal ismertettük meg a Kerékpárosklub munkáját. Köszönjük minden önkéntesünknek a segítséget, külön köszönet Bársony Zsoltnak, a kitelepülés szervezéséért és a hétvégi helytállásért!

Az Expon meglátogatott minket a Közigazdasági és Igazságügyi miniszter, Navracsics Tibor is, erről bővebben itt olvashattok, az Expon készült fényképeket pedig itt nézhetitek meg.

A Bringaexpo beharangozója így szólt:

Idén is lesz Bringaexpo, és természetesen idén is ott lesz a Kerékpárosklub. A kiállításon a hazai forgalmazók mutatják be termékeiket – több olyan egyedi és exkluzív bringát is megcsodálhattok és kipróbálhattok majd, amiket nem találtok meg minden bringaboltban, de kerékpáros kiegészítők is lesznek bőven.

A legfrissebb sajtóközleményt a csatolmányok között találjátok.

Nyerj egy bringát a Kerékpárosklubtól!

A kiállításon egy rendkívüli akcióval várja a Kerékpárosklub a látogatókat: a Merida kerékpárok forgalmazójának - www.bikefun.hu - jóvoltából kisorsolunk egy csodás biciklit azok között, akik az expo ideje alatt a helyszínen belépnek a Kerékpárosklubba, vagy meghosszabbítják tagságukat. A kerékpár mellé a Bikefun ad sisakot és lakatot is.


 

Ezúttal az akció csak azon belépőkre és hosszabbítókra vonatkozik, akik a helyszínen befizetik az éves tagsági díjat. (Hosszabbítani 2012-ben lejáró tagságot lehet, függetlenül attól, hogy most jár le, vagy majd csak pl. novemberben – a plusz 1 év a lejárati dátumtól fog számítani.)
A helyszínen csak készpénzzel tudtok fizetni, az éves díj 6000 Ft, ezért cserébe – amellett, hogy munkánkat támogatjátok – számos szolgáltatást nyújtunk, vásárlási kedvezmények, kerékpáros baleset és felelősségbiztosítás, stb. - részletek itt.

A nyilvános sorsolás a kiállítás utolsó napján lesz a helyszínen a színpadon - a nyertest, ha nincs éppen ott, természetesen értesítjük. Várunk benneteket, gyertek a Bringaexpóra, és látogassátok meg az MK standját is!


Sok szép bringa és kiegészítő, lehet próbálgatni is!

Mikor, hol?

  • Időpont: 2012. március 1-4 (csütörtöktől vasárnapig), a Kerékpárosklub pedig péntektől lesz kint külön standdal.

  • Helyszín: HUNGEXPO, Budapesti Vásárközpont, B pavilon 1101 Budapest Albertirsai út 10. (térképhez klikk ide)

  • Jegyár: helyszínen: 2000 Ft ;online elővételben: 1600 Ft; Családi jegy: 4000 Ft; Kedvezményes jegy: 1600 Ft, Csoportos diákjegy: 1000 Ft; 6 éven aluli gyermek: ingyenes.

  • A kiállításra érkezők számára lesz MÁV és Volán kedvezmény is, erről és további hasznos információkról itt tájékozódhattok bővebben.

Bővebben a Bringaexporól

A kiállítás ismét 4 napon keresztül, csütörtöktől vasárnapig, reggel 10 és este 6 óra között várja látogatókat, a belépőjeggyel pedig a HungExpon azonos időben zajló további rendezvények (Utazás, Boat-show, KaravánSzalon) is meglátogathatók.

Az idei évben ismét nagy hangsúlyt kapnak az elektromos kerékpárok, ezek kipróbálására egy nagyméretű teszt pályát is biztosítanak a szervezők a látogatók számára. Továbbra is ingyenes lesz a jegy mellé az informatív Bringaexpo különszám, illetve a kerékpárral érkezők őrzött körülmények között parkoltathatják kerékpárjaikat az erre kijelölt 200 férőhelyes tárolóban.