Facebook Instagram Youtube

Mobilitási Hét - Budapest, 2008. szeptember 21.

2008-08-18 11:50:52  

Bringás programkavalkád az Európai Mobilitási Hét programsorozat keretében a lezárt Andrássy úton a Magyar Kerékpárosklub szervezésében. Gyere el, mert minden korosztály számára izgalmas és érdekes programokat találsz ezen a vasárnapon! Programjaink Egész nap Kerékpáros tanpálya gyerekeknek, felnőtteknek, ügyességi versenyek és oktatás a Schwinn-Csepel jóvoltából - Te vajon mennyire vagy gyors és ügyes a krumplis zsákkal?
Bringás programkavalkád az Európai Mobilitási Hét programsorozat keretében a lezárt Andrássy úton a Magyar Kerékpárosklub szervezésében. Gyere el, mert minden korosztály számára izgalmas és érdekes programokat találsz ezen a vasárnapon!

Programjaink

Egész nap
  • Kerékpáros tanpálya gyerekeknek, felnőtteknek, ügyességi versenyek és oktatás a Schwinn-Csepel jóvoltából - Te vajon mennyire vagy gyors és ügyes a krumplis zsákkal?
  • Tandembringázási és riksázási lehetőség (sérült és fogyatékkal élők számára is)
  • Érdekes kerékpárok bemutatója - fekvő bringák, triciklik, monociklik, extrém sport bringák
  • Extrém kerékpárosok bemutatója
  • Kresz-teszt - kicsiknek és nagyoknak
Ezen kívül lesz még kerékpárszerviz, kerékpár kölcsönzési lehetőség a Schwinn-Csepel és a Luongo jóvoltából! 10.00 - 11.15 Bemutatkoznak az MK budapesti területi szervezetei! Nézd és hallgasd meg, mit csinálunk, gyere és csatlakozz Te is a munkánkhoz! 10.45-11.15 Gryllus Vilmos - dalok a Biciklizős lemezről Helyszín: Opera előtti színpad 11.15-12.00 Beszélgetés Dagadttal, a gyorsasági rekordkíséretről - bringabemutató Támogató: Hajtás Pajtás Futárszolgálat
szólj hozzá: Bringás gyorsasági rekord 14.00-16.00 Fórumbeszélgetés, fókuszban a Kerékpáros Budapest Koncepció A fórumbeszélgetés alkalmával kihelyezett MK Közlkedési Munkacsoport ülést tartunk meghívott szakemberekkel. Célunk, hogy minél több kerékpáros szakmai kérdésre adhassunk szakértői válaszokat. Szeretnénk teret biztosítani egy izgalmas szakmai vitának, ahol olyan kérdések kerülnek előtérbe, mint a szegregáció - integráció, bringaút - bringasáv, autós - kerékpáros konfliktusok, hosszútávú megoldások, stb. Gyere el és kérdezz Te is! 16.00-17.00 Roll Dance Budapest - kerekesszékesek táncos bemutatója 14.00-19.00 Városismereti vetélkedő Csapatok egyéni indulással (kb. 2-3 órás elfoglaltság) Ajándékok, és értékes nyeremények várják a résztvevőket! Várunk mindenkit szeretettel: Legyél Te is nyeregben!