Facebook Instagram Youtube

2008. június 7-i közgyűlés beszámoló

2008.06.09
Sikeresen lezajlott a Magyar Kerékpárosklub rendkívüli közgyűlése, melyen megválasztotta a jelenlevő tagság az új tisztségviselőket. A jó hangulatú, gyakorlatilag végig szakadó esőben zajló közgyűlésen László János, az MK elnöke számolt be az előző közgyűlés óta eltelt időszak eseményeiről, majd egyesével bemutatkoztak a tisztségviselő jelöltek. Mindenkitől lehetett kérdezni, amivel élt is a közel 50 fő tag, akik az esős időjárás ellenére is kijöttek a Margitszigetre, ezúton is köszönjük mindenkinek.
Sikeresen lezajlott a Magyar Kerékpárosklub rendkívüli közgyűlése, melyen megválasztotta a jelenlevő tagság az új tisztségviselőket. A jó hangulatú, gyakorlatilag végig szakadó esőben zajló közgyűlésen László János, az MK elnöke számolt be az előző közgyűlés óta eltelt időszak eseményeiről, majd egyesével bemutatkoztak a tisztségviselő jelöltek. Mindenkitől lehetett kérdezni, amivel élt is a közel 50 fő tag, akik az esős időjárás ellenére is kijöttek a Margitszigetre, ezúton is köszönjük mindenkinek. Fotó: Bajomi Bálint A nemsokára felkerülő közgyűlési jegyzőkönyvben részletesen olvashatjátok a szavazás eredményeit.

Összefoglalóan

Az MK elnöksége Braun Róbert László János Szilasi László Ellenőrző bizottság tagjai Spenót Tóth Zoltán Rétháti Zoltán Klimon Péter Bővebben a tisztségviselőkről >> Fotó: Bajomi Bálint Egyúttal megköszöntük a leköszönő elnökség tagjainak az eddigi hasznos munkájukat. A tagság kérésére az MK pénzügyi szabályzata itt olvasható. MK Pénzügyi szabályzata >> Eredményes, és jó munkát kívánunk az új tisztségviselőknek! Köszönjük a Holdudvar segítségét és támogatását a közgyűlés sikeres lebonyolításához.