Facebook Instagram Youtube

A Critical Mass kapcsán eldicsekedtünk eddigi eredményeinkkel és bekeményítünk

2007.04.17
Kerékpáros felvonulás a Föld napjánForrás: DélmagyarországA Magyar Kerékpárosklub Szegedi Alapszervezete tavaly október óta próbálja egységbe tömöríteni a szegedi kerékpárosokat és képviselni az érdekeiket.A Magyar Kerékpárosklub Szegedi Alapszervezete tavaly október óta próbálja egységbe tömöríteni a szegedi kerékpárosokat és képviselni az érdekeiket. Szerintük a megnövekedett állami és uniós források ellenére nem a fenntartható közlekedés irányába mutatnak a változások – hangzott el a tegnapi sajtótájékoztatón. A szervezet titkára, Dovalovszki András elmondta, a már jól ismert környezeti és szociológiai hatások ellenére a szegedi önkormányzat továbbra is az autósok érdekeit helyezi előtérbe közlekedéspolitikai döntéseinél. Mindezen döntések ellen a Föld napján, április 22-én, vasárnap 17 órától kerékpáros felvonulást szerveznek. A Dóm térről indul a kerekezős túra.

Kerékpáros felvonulás a Föld napján

Forrás: Délmagyarország

A Magyar Kerékpárosklub Szegedi Alapszervezete tavaly október óta próbálja egységbe tömöríteni a szegedi kerékpárosokat és képviselni az érdekeiket.

A Magyar Kerékpárosklub Szegedi Alapszervezete tavaly október óta próbálja egységbe tömöríteni a szegedi kerékpárosokat és képviselni az érdekeiket. Szerintük a megnövekedett állami és uniós források ellenére nem a fenntartható közlekedés irányába mutatnak a változások – hangzott el a tegnapi sajtótájékoztatón. A szervezet titkára, Dovalovszki András elmondta, a már jól ismert környezeti és szociológiai hatások ellenére a szegedi önkormányzat továbbra is az autósok érdekeit helyezi előtérbe közlekedéspolitikai döntéseinél. Mindezen döntések ellen a Föld napján, április 22-én, vasárnap 17 órától kerékpáros felvonulást szerveznek. A Dóm térről indul a kerekezős túra.


További megjelenéseink