Facebook Instagram Youtube

Hírek

Szeged levelezési listái
Lassan létrejönnek levelezési listáink.
2008.03.05 |  Dova
Együttműködési megállapodás Szegeden?
A szegedi önkormányzatot már jóideje ostromoljuk egy együttműködési megállapodás megkötése miatt, mert rengeteg szakmai beadványunk volt már, aminek nem éreztük foganatát. (Soha még egy visszaigazolást sem kaptunk, amiben nyilatkoztak volna az írások átvételéről. Sőt, sorra elvesztek iratok, amire hivatkozásunkkor a pótlását is tőlünk kérték.) A korrekt együttműködés iránti igényünk 2007. december 14-én egy, a városháza körüli felszólító demonstrációval is igyekeztünk megerősíteni.
2008.05.02 |  Dova
MOZGÓSÍTÁS! Bicajra fel!
Kedves Kerékpáros Társunk! Meguntuk, hogy Szeged Város Önkormányzata - nem megfelelő módon foglalkozik a kerékpározással, mint közlekedési formával - folyamatosan félresöpri a Magyar Kerékpárosklub javító szándékú szakmai javaslatait, beadványait, - csak kegyet gyakorol, amikor kerékpáros infrastruktúra kialakításáról, fejlesztéséről van szó, - balesetveszélybe, szabályszegésbe kényszeríti a környezettudatos közlekedőket, - az általa készített és megszavazott Közlekedésfejlesztési Koncepciót folyamatosan aláássa,- nem hajlandó radikális intézkedéseket hozni a mára kialakult, lehetetlen városi közlekedés normalizálása érdekében.
2007.12.12 |  Dova
Szegedi Alapszervezet - Taggyűlések emlékeztetői
Rendszeressé tesszük a szegedi taggyűléseket, találkozókat, mert csak így lehet a kitűzött célok felé hatékony lépéseket tenni.Következő Taggyűlés: 2008. február 11. hétfő 18 órahelyszín még nincsA továbbiakban, ehhez a bejegyzéshez csatoltan fogjuk az összejövetelek emlékeztetőit közzétenni. Ígérem, hogy az emlékeztető tartalmában és formájában megmutatkozó kihívást mihamarabb le fogjuk küzdeni, addig is jó olvasgatást! :)
2007.11.22 |  Dova
Tervek véleményezése
Letölthető a szegedi tervek véleményezése.
2007.10.15 |  Dova
Közlekedésfejlesztési ajánlások Szeged MJV Önkormányzatának
A 2007. január 16-án a Szegedi Alapszervezet által megrendezett "Dugómentesen, kerékpárosan Szegeden" konferencia hozományaként közös munkába kezdtünk a helyi önkormányzat fejlesztési irodájával.Több aktuális projekt tervezése előtt kérték- és kérik ki a véleményünket, hogy a kerékpárosok számára megfelelő közlekedésfejlesztési eredmények születhessenek.
2007.02.17 |  Dova