Facebook Instagram Youtube

Közlekedésfejlesztési ajánlások Szeged MJV Önkormányzatának

2007.02.17
A 2007. január 16-án a Szegedi Alapszervezet által megrendezett "Dugómentesen, kerékpárosan Szegeden" konferencia hozományaként közös munkába kezdtünk a helyi önkormányzat fejlesztési irodájával.Több aktuális projekt tervezése előtt kérték- és kérik ki a véleményünket, hogy a kerékpárosok számára megfelelő közlekedésfejlesztési eredmények születhessenek.

A 2007. január 16-án a Szegedi Alapszervezet által megrendezett "Dugómentesen, kerékpárosan Szegeden" konferencia hozományaként közös munkába kezdtünk a helyi önkormányzat fejlesztési irodájával.
Több aktuális projekt tervezése előtt kérték- és kérik ki a véleményünket, hogy a kerékpárosok számára megfelelő közlekedésfejlesztési eredmények születhessenek.


A közeljövőben itt fogjuk szerepeltetni beadványainkat, hátha segítséget tud nyújtani más alapszervezetek hasonló tevékenységéhez.
Ha az írásokkal kapcsolatosan bármilyen megjegyzésed lenne, ne tartsd vissza, írd meg nekünk! Szívesen veszünk minden építő jellegű kritikát, kérdést, hisz mi is csak most csiszolgatjuk tudásunk, csapatunkban rejlő képességeinket.


Jó olvasgatást!