Facebook Instagram Youtube

A debreceni BringaGazdik belevágtak, és kipróbálták a Bam! nyereményüket

2011.06.22
Kalandok a szilvásváradi Kalanderdőben és környékénKedves Bam! munkatársak!

Kalandok a szilvásváradi Kalanderdőben és környékén

Kedves Bam! munkatársak!


Bam! nyereményünk által lehetőségünk nyílt a szilvásváradi Kalanderdőbe ellátogatni, amit ezúton is nagyon köszönünk. A kirándulás szenzációsan sikerült.

 

A debreceni Kazinczy Ferenc Általános Iskola és AMI kisbuszával kilencen mentünk. Útközben bemerészkedtünk a Kecske-lyuk barlangba. Nagyon izgalmas volt a denevérekkel való közvetlen találkozás. :)

 

Ezután Puskaporos-tetőn felmentünk a Sziklakilátóba, ahonnan csodálatos látvány tárult elénk. Szilvásváradon végigmentünk a bob-pályán is.

 

Következő állomásunk a Kalandpark volt. Az ottani kollégák kedvesek és segítőkészek voltak.

Félelmeinket és tériszonyunkat leküzdve végigmentünk a pályán. Ezután még a csúszópályán (flying fox-on) is. Kellemes élményben volt részünk. Mindenki remekül érezte magát.

 

Annál is inkább örültünk a nyereménynek, mert e nélkül sohasem jutott volna eszünkbe, hogy egy kalandparkban építsünk csapatot. Merthogy igazi csapat vált belőlünk!


 

Befejezésként felsétáltunk a Szalajka-völgybe, megnéztük a fátyol vízesést, ahol még frizbiztünk is egyet, ezután felmásztunk az Ősember barlangig és visszasétáltunk.

 

Kellemesen elfáradtunk, de könnyebben vettük az akadályokat, hiszen minden nap bicajozunk, de nem csak a munkába. Így nemcsak  benzinpénzt/bérlet árát spóroljuk meg, hanem sokkal fittebbek vagyunk és a környezetet sem szennyezzük.Jó bicajozást kívánunk minden bringakedvelőnek!

Köszönettel a debreceni BringaGazdik csapattagok:

Kovácsné Bilák Irén
Bedő Andrea
Józsa Lajosné, Klári
Molnárné Lévai Gyöngyi
Tomoga Andrásné, Zsike


Debrecen, 2011. június 21.