Facebook Instagram Youtube

Hírek

Vállalati rangsor
Nano vállalatokMikro vállalatokKisvállalatokKözépvállalatokNagyvállalatokKözép iskolákNagy iskolákEgyetemekNano vállalatok
2012.06.25 |  rendszergazda.mk
Felhívás múzeumi dolgozók részére
BAM – Bringázz A Munkába! – Bringázz A Múzeumba!Segítségeddel körbetekerhetjük Európa híres múzeumait!Szeptember 16. és október 22. között a Magyar Kerékpárosklub szervezésében indul a Bringázz A Munkába! őszi kampánya. Nincs más dolgod, mint másfél hónap alatt maximum 5 fős csapatokba szerveződve legalább 8 alkalommal betekerni munkahelyedre!
2010.06.23 |  rendszergazda.mk
Akikre felnézünk
Sokan vannak körülöttünk, hétköznapi emberek, olyanok, mint mi, akik valamilyen módon példát mutatnak számunkra. Ha ismersz ilyen embert, aki valamilyen módon a bringázásban hatott rád, küldd el nekünk a történetetek és mi megmutatjuk a honlapon másoknak is. A beszámolót és képeket a bringazz@kerekparosklub.hu email címre várjuk.
2009.09.24 |  rendszergazda.mk
Cégek, ahol már bringáznak
Sokan bringáznak már nálatok? Igazi bringás cég vagytok? Meséljetek róla másoknak is!Írjatok egy emailt a bringazz@kerekparosklub.hu email címre, melyben beszámoltok arról, miért vagytok bringás cég, hogyan vesztek részt a BaM! kampámyban, illetve bármiről, amit megosztanátok másokkal a bringázásról. Logót és képeket szintén várunk a levélben.
2009.09.24 |  rendszergazda.mk
Miért jó a cégemnek?
Keressük azt a céget, ahol legnagyobb arányban bringáznak az alkalmazottak, illetve más téren is mérjük a mozgósítási kedvet! A cégek feltüntetésére a rangsorokon szükségünk van egy hivatalos hozzájáruláshoz (ami innen letölthető, postán ill. szkennelve visszaküldhető) a vállalattól, hogy tényleg részt szeretnének venni a versengésben - hírnevet szerezve ezzel az egész cégnek!
2008.09.04 |  rendszergazda.mk
Bringázzon mindenki a cégedben!
Te már bringázol, tudod, milyen fantasztikus érzés. De hogyan vedd rá munkatársaid, hogy csatlakozzanak ők is? Hogyan tudsz egy kedves bringás közösséget kialakítani munkahelyeden? Hogyan vedd rá a vezetőséget, hogy támogassa az ügyet?Ezekre a kérdésekre próbálunk választ adni neked és segíteni a munkád tanácsainkkal. Reméljük, hasznosnak találod az alábbi ötleteket!Mit tehetsz:
2009.09.17 |  rendszergazda.mk