Facebook Instagram Youtube

Felhívás múzeumi dolgozók részére

2010.06.23
BAM – Bringázz A Munkába! – Bringázz A Múzeumba!Segítségeddel körbetekerhetjük Európa híres múzeumait!Szeptember 16. és október 22. között a Magyar Kerékpárosklub szervezésében indul a Bringázz A Munkába! őszi kampánya. Nincs más dolgod, mint másfél hónap alatt maximum 5 fős csapatokba szerveződve legalább 8 alkalommal betekerni munkahelyedre!

BAM – Bringázz A Munkába! – Bringázz A Múzeumba!

Segítségeddel körbetekerhetjük Európa híres múzeumait!

Szeptember 16. és október 22. között a Magyar Kerékpárosklub szervezésében indul a Bringázz A Munkába! őszi kampánya. Nincs más dolgod, mint másfél hónap alatt maximum 5 fős csapatokba szerveződve legalább 8 alkalommal betekerni munkahelyedre!

A múzeumi csapatok által megtett kilométereket a BAM-honlapján külön is összesítjük, így az együtt letekert távolság alapján virtuálisan eljuthatunk szinte minden fontos európai kiállítóhelyre. A közös kirándulást egy blog oldalon kísérheted figyelemmel.

Irány a Louvre (1487km)!
Mit kell tenned, hogy Mona Lisa (1487,5 km) rád is mosolyogjon?

  1. Regisztrálj saját múzeumi csapatoddal a www.bam.hu oldalon! (Az előző kampányokban már regisztrált tagoknak és csapatoknak nem kell újra regisztrálni, a regisztrációk élnek.)
  2. Vezessétek a bringanaplót, és gyönyörködjetek Európa múzeumaiban!

Minden egyéb fontos információt és tanácsot megtalálsz a BAM honlapján.

Mutassuk meg, hogy az együtt tekert kilométerek behálózzák Európa múzeumait!