Facebook Instagram Youtube

Cégek, ahol már bringáznak

2009.09.24
Sokan bringáznak már nálatok? Igazi bringás cég vagytok? Meséljetek róla másoknak is!Írjatok egy emailt a bringazz@kerekparosklub.hu email címre, melyben beszámoltok arról, miért vagytok bringás cég, hogyan vesztek részt a BaM! kampámyban, illetve bármiről, amit megosztanátok másokkal a bringázásról. Logót és képeket szintén várunk a levélben.

Sokan bringáznak már nálatok? Igazi bringás cég vagytok? Meséljetek róla másoknak is!
Írjatok egy emailt a bringazz@kerekparosklub.hu email címre, melyben beszámoltok arról, miért vagytok bringás cég, hogyan vesztek részt a BaM! kampámyban, illetve bármiről, amit megosztanátok másokkal a bringázásról. Logót és képeket szintén várunk a levélben.


Akik nem tudják elképzelni az életet bringa nélkül
Talán nem teljesen magától értetődő, de mi, a Bringázz a munkába! kampány szervezői, a Magyar Kerékpárosklub munkatársai, kerékpárral közlekedünk mindenhova, ha esik, ha fúj. Akkor is bicajra ülünk, ha szállítani kell valamit, illetve ha interjúra megyünk valamelyik televízióba. Hogy miért tesszük ezt? Mert imádunk bringázni, mert úgy véljük, így mindenhova időben odaérünk, és mert így minden nap teszünk valamit az egészségünkért.