Facebook Instagram Youtube

A Főváros költségvetését megalapozó előterjesztés a kerékpározásról

2008.01.09
Budapest Főváros Önkormányzatának utolsó közgyűlése jóváhagyta azt az előterjesztést, ami alapján véglegesíteni lehet a költségvetést. Ebben – az eddigiekhez képest – nagy súllyal szerepel a kerékpározás. Már a szövegezésben és a szóhasználatban is érezhető a munkánk eredménye, de elsősorban az a fontos, hogy forrást rendel a munkához, már 2008-ra is, miközben más területeken jelentős megszorítások vannak. Ehhez tartozik még az a hír is, hogy szervezetünk olyan, egyéves együttműködési megállapodást írt alá a Fővárossal, amelynek keretében lényegében minden – a kerékpározást érintő – ügybe minimum beleszólási lehetőségünk van.

Budapest Főváros Önkormányzatának utolsó közgyűlése jóváhagyta azt az előterjesztést, ami alapján véglegesíteni lehet a költségvetést.

Ebben – az eddigiekhez képest – nagy súllyal szerepel a kerékpározás. Már a szövegezésben és a szóhasználatban is érezhető a munkánk eredménye, de elsősorban az a fontos, hogy forrást rendel a munkához, már 2008-ra is, miközben más területeken jelentős megszorítások vannak.

Ehhez tartozik még az a hír is, hogy szervezetünk olyan, egyéves együttműködési megállapodást írt alá a Fővárossal, amelynek keretében lényegében minden – a kerékpározást érintő – ügybe minimum beleszólási lehetőségünk van.