Facebook Instagram Youtube

A GKM által kiírt kerékpárút tervezési és építési pályázatok eredményei

2007.01.05
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium 2006-ban két fordulóban pályáztatott meg 1 mrd Ft-ot turisztikai és közlekedési célú kerékpárutak építésére és tervezésre. A második (utolsó) forduló eredményei is megszülettek, az UKIG honlapján további részletek olvashatók a pályázatról, illetve letölthető a nyertes pályázók listája is.Gratulálunk a győzteseknek!Szervezetünk eddig is segített a jelentkezőknek pályázataik elkészítésében, és a továbbiakban is számítunk rá, hogy a tervezési és kiviteli munkákban igénybe veszik tapasztalatainkat.

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium 2006-ban két fordulóban pályáztatott meg 1 mrd Ft-ot turisztikai és közlekedési célú kerékpárutak építésére és tervezésre. A második (utolsó) forduló eredményei is megszülettek, az UKIG honlapján további részletek olvashatók a pályázatról, illetve letölthető a nyertes pályázók listája is.

Gratulálunk a győzteseknek!

Szervezetünk eddig is segített a jelentkezőknek pályázataik elkészítésében, és a továbbiakban is számítunk rá, hogy a tervezési és kiviteli munkákban igénybe veszik tapasztalatainkat.