Facebook Instagram Youtube

Adjunk végre hangot felháborodásunknak, mert megint kerékpáros áldozata van a járdára festett kerékpáros "utaknak",

2007.10.19
Október 19-én pénteken teherautó gázolt halálra egy kerékpárost a Thököly és Stefánia út sarkán, aki szabályosan közlekedett a számára felfestett kerékpáros létesítményen, át akart kelni a zöldnél, a teherautó jobbra kanyarodva nem vette Őt észre!Nem ismerjük, hogy ki volt az áldozat, de ezúton is szeretnénk családjának az együttérzésünket kifejezni! Mindenki, aki kerékpározik a városban, tudja, hogy milyen veszélyes a járdából leválasztott helyen közlekednünk, sok baleset történik emiattl! Sokat beszélünk erről tervezőknek, hatóságoknak, önkormányzati embereknek, de csak lassan változik a szemlélet.

Október 19-én pénteken teherautó gázolt halálra egy kerékpárost a Thököly és Stefánia út sarkán, aki szabályosan közlekedett a számára felfestett kerékpáros létesítményen, át akart kelni a zöldnél, a teherautó jobbra kanyarodva nem vette Őt észre!

Nem ismerjük, hogy ki volt az áldozat, de ezúton is szeretnénk családjának az együttérzésünket kifejezni!

Mindenki, aki kerékpározik a városban, tudja, hogy milyen veszélyes a járdából leválasztott helyen közlekednünk, sok baleset történik emiattl! Sokat beszélünk erről tervezőknek, hatóságoknak, önkormányzati embereknek, de csak lassan változik a szemlélet.

Ez a szörnyű baleset követeli, hogy tegyünk valamit! Ezért tüntetést szervezünk a közeli napok egyikén (mostanra kialakult a valószínü időpont: október 28) a helyszínre, hogy nyomatékot adjunk szavunknak, hogy végre azok is komolyan vegyék, akikre tartozik.

Hírek rövidesen a honlapokon