Facebook Instagram Youtube

AZ MK márciusi közgyűlésének lehetséges időpontja

2008.02.22
Kedves Tagtársunk! A Tagság határozata alapján a március végén esedékes közgyűlésünk nagyon fontos kérdésekben kell döntsön: új alapszabály új vezetés üzleti terv egyebek Szeretnénk, ha ez alkalommal tényleg sokan lennénk, ne néhány ember határozzon a szervezet életét érintő fontos kérdésekben. Ezért kérünk szépen, segíts a megfelelő időpont kiválasztásában! Az általunk javasolt nap: március 30, vasárnap. Ez a vidékieknek talán kedvezőbb, ekkor talán mindenki ráér. Melyik napszakot válasszuk? Ebéd előtt, vagy után? Várjuk javaslataitokat!
Kedves Tagtársunk! A Tagság határozata alapján a március végén esedékes közgyűlésünk nagyon fontos kérdésekben kell döntsön:
  • új alapszabály
  • új vezetés
  • üzleti terv
  • egyebek
Szeretnénk, ha ez alkalommal tényleg sokan lennénk, ne néhány ember határozzon a szervezet életét érintő fontos kérdésekben. Ezért kérünk szépen, segíts a megfelelő időpont kiválasztásában! Az általunk javasolt nap: március 30, vasárnap. Ez a vidékieknek talán kedvezőbb, ekkor talán mindenki ráér. Melyik napszakot válasszuk? Ebéd előtt, vagy után? Várjuk javaslataitokat!