Facebook Instagram Youtube

AZOKNAK? AKIK JÚLIUS KÖZEPE ÓTA LÉPTEK BE!!! FONTOS!!!

2007.08.17
Kedves Új tagunk!  Amikor regisztráltál a honlapunkon, biztos észrevetted, hogy nem kaptál e-mail-ben jelszót, amivel a honlapunkra be tudnál lépni. Sajnos, egy rendszerhiba miatt az utóbbi pár héten regisztráltak közül, néhány felhasználó személyes adatait a honlapunk nem rögzítette.

Kedves Új tagunk!

 

 

Amikor regisztráltál a honlapunkon, biztos észrevetted, hogy nem kaptál e-mail-ben jelszót, amivel a honlapunkra be tudnál lépni.

Sajnos, egy rendszerhiba miatt az utóbbi pár héten regisztráltak közül, néhány felhasználó személyes adatait a honlapunk nem rögzítette.

Elnézésedet kérjük a bonyodalmakért. Szeretnénk megkérni, hogy próbálj meg belépni a honlapra, és töltsd ki újra a személyes adataidat.

A következők szerint:

  1. Új jelszót igényelhetsz a következő oldalon: http://www.kerekparosklub.hu/user/password (Vagy a honlapunk jobb oldalán a „Belépés” menüblokk alatt az „Elfelejtett jelszó”-ra kattintva)

    (A megfelelő rubrikába írd be vagy az e-mail címedet, VAGY a felhasználó nevedet.
    A rendszer automatikusan e-mailt fog küldeni neked.
  2. Nézd meg az e-mail postafiókodat, és új e-mail-ben található linkkel be tudsz majd lépni a honlapunkra.
  3. Belépés után rögtön változtasd meg a jelszavad egy könnyen megjegyezhető szóra.
    (A két „Jelszó” rubrikába írd be a jelszót, amit szeretnél, majd a lap alján nyomd meg a „Beküldés” gombot).
  4. Ezután a „Saját adatok” oldalra jutsz, (ami jelenleg majdnem üres). A személyes adataid kitöltéséhez, kérlek, kattints a „Szerkesztés”- fülre, (Az oldal tetejénél a felhasználó neved alatt.)
    Majd kattints a „Személyes információk” fülre.
  5. A megnyíló oldalon töltsd ki a személyes adataidat. (Majd a lap alján nyomd meg a „Beküldés” gombot).

A „Személyes adatok” oldal-t később is módosítani tudod, belépés után, a „Saját adatok” menüpontra kattintva. (Az oldal jobb részén a „Keresés” menüblokk alatt található a „kevex” című menüblokk-ban.

Amennyiben, bármilyen kérdésed van, vagy valamelyik lépés nem sikerül, irj nekünk http://www.kerekparosklub.hu/kapcsolat

Még egyszer elnézésedet kérjük.