Facebook Instagram Youtube

Defekt-stop

2010.04.07
Cégünk egy speciális megelőzés célját szolgáló defektmentesítő gél forgalmazásával foglalkozik.A gél szelepen keresztül – defektek előtt- betöltve alkalmas a kerékpárok futófelületén keletkezett  max. 2,5mm átmérőjű szúrt jellegű sérülések azonnali javítására. Nincs szükség  megállásra  illetve  további szervizelésre, a gél automatikusan – több defektet is-  tömít, és min. két éven keresztül biztosít védelmet a szúrt  jellegű defektek ellen.

Cégünk egy speciális megelőzés célját szolgáló defektmentesítő gél forgalmazásával foglalkozik.
A gél szelepen keresztül – defektek előtt- betöltve alkalmas a kerékpárok futófelületén keletkezett  max. 2,5mm átmérőjű szúrt jellegű sérülések azonnali javítására. Nincs szükség  megállásra  illetve  további szervizelésre, a gél automatikusan – több defektet is-  tömít, és min. két éven keresztül biztosít védelmet a szúrt  jellegű defektek ellen.

A kerékpárosok számára a defekt  egy jelentős probléma. Akár túrázás, akár éppen a munkába menet közben ér minket, a defekt mindig megkeseríti a kerékpározás élvezetét.

Munkába menet a defekt késedelmet, idegeskedést,  stresszhelyzetet okozhat, azonban termékünk használatával ezek a problémák kiküszöbölhetők.

A Defekt-Stop használatával nyugodtan tervezheti szabadidős programjait és élvezheti a kerékpározás örömeit.

A termékeink forgalmazásához szorosan kapcsolva elindítottunk egy programot, mely Defekt-Stop a tisztább környezetért nevet kapta.

A termék használatával mindenki hozzájárul a tisztább környezetért programhoz, melynek fő lényege,hogy  vélhetően a nagyszámú defektek miatt óriási mennyiségű belsőt dobnak ki az emberek és ezzel károsítják a környezetet.A Defekt-Stop gél használatával ez a nagy darabszám vélhetően csökkenni fog.

Élvezze a kerékpározás örömeit az OKO  Defekt-Stop gél használatával!