Facebook Instagram Youtube

Elindult a Hunbike, az első magyar kerékpárturisztikai honlap - Turizmusonline

2007. szeptember 22-én, az Európai Mobilitási Hét alkalmából a Magyar Kerékpárosklub elindította az első magyar közösségi kerékpárturisztikai portált. Feltehetően sok kerékpározni szerető embert tart vissza a hétvégi túrázástól, hogy nem ismeri a lehetséges túraútvonalakat, nem tudja, merre vannak nehezebb szakaszok, tud-e valahol ebédelni, vagy meg tud-e szállni a kerékpártúrája során. A www.hunbike.hu portál elindulásával nem jelent többórás böngészgetést ezeknek az információknak az összegyűjtése. A kerékpárturisztikai információs honlapra a tervek és remények szerint rövid időn belül rengeteg magyarországi túraútvonal kerül fel, a weboldalra ugyanis bárki feltöltheti saját útvonalait, megírhatja élményeit, hasznos információkat oszthat meg az érdeklődőkkel. A honlapra hamarosan felkerül a Magyar Kerékpárosklub által létrehozott kerékpárosbarát szolgáltatói hálózat tagjainak listája is. A hálózathoz azon szálláshelyek, éttermek, kerékpárboltok és egyéb szolgáltatók csatlakozhatnak, amelyek a klub szakmai útmutatása alapján megkönnyítik a kerékpárosok számára a szolgáltatások igénybe vételét.

2007. szeptember 22-én, az Európai Mobilitási Hét alkalmából a Magyar Kerékpárosklub elindította az első magyar közösségi kerékpárturisztikai portált.

Feltehetően sok kerékpározni szerető embert tart vissza a hétvégi túrázástól, hogy nem ismeri a lehetséges túraútvonalakat, nem tudja, merre vannak nehezebb szakaszok, tud-e valahol ebédelni, vagy meg tud-e szállni a kerékpártúrája során. A www.hunbike.hu portál elindulásával nem jelent többórás böngészgetést ezeknek az információknak az összegyűjtése. A kerékpárturisztikai információs honlapra a tervek és remények szerint rövid időn belül rengeteg magyarországi túraútvonal kerül fel, a weboldalra ugyanis bárki feltöltheti saját útvonalait, megírhatja élményeit, hasznos információkat oszthat meg az érdeklődőkkel. A honlapra hamarosan felkerül a Magyar Kerékpárosklub által létrehozott kerékpárosbarát szolgáltatói hálózat tagjainak listája is. A hálózathoz azon szálláshelyek, éttermek, kerékpárboltok és egyéb szolgáltatók csatlakozhatnak, amelyek a klub szakmai útmutatása alapján megkönnyítik a kerékpárosok számára a szolgáltatások igénybe vételét.

 

További: http://www.turizmusonline.hu/cikkek/cikk.php?id=8304