Facebook Instagram Youtube

Hír a március 24-i esti MTV híradóban, és a cáfolatunk!!!

2008.03.24
Az MTV március 24-i esti híradójában egy kerékpározással foglalkozó riportot adtak le. A műsorban (5'00''-tól-7'00''-ig) elhangzottak szellemisége NEM elfogadható számunkra, ezért azonnal helyreigazítási kérelmet küldtünk, ami alább olvasható.Fontos, hogy olyanokon ne vesszenek össze a kerékpározásért dolgozó emberek, amiben NINCS IS nézetkülönbség köztük.  

Az MTV március 24-i esti híradójában egy kerékpározással foglalkozó riportot adtak le. A műsorban (5'00''-tól-7'00''-ig) elhangzottak szellemisége NEM elfogadható számunkra, ezért azonnal helyreigazítási kérelmet küldtünk, ami alább olvasható.

Fontos, hogy olyanokon ne vesszenek össze a kerékpározásért dolgozó emberek, amiben NINCS IS nézetkülönbség köztük.

 

"Tisztelt Szerkesztőség!


A mai napon ( március 24) az esti híradóban riportot adtak le a kerékpározással kapcsolatban, amibe a velem készült beszélgetés egy részét is bejátszották.
A lement anyagból az érződik, hogy szervezetünk nem támogatja a "kerékpárutak" építését, szemben a GKM törekvésével. ERRŐL SZÓ SINCS!!!
Ahogy az Önök riporterének elmondtam, vannak helyek és funkciók, amikor szükséges ezek építése, és nagyon fontos az ezzel kapcsolatos sok munka, amit a GKM és a kerékpáros ügyekért felelős Miniszteri Biztosunk végez! És vannak helyek és funkciók, amikor nem kell külön építeni, jobb, ha a járművek közlekedésének egyenjogúsítása történik meg, forgalomtechnikai és egyéb eszközökkel.

Kérjük ezért Önöket, hogy megfelelő módon helyesbítsék a lejátszott riportot. Ennek érdekében szívesen állok rendelkezésükre!

Üdvözlettel

László János
elnök
30 9646016"