Facebook Instagram Youtube

Kampányfelelős kollégánkat keressük

Kampányfelelős kollégánkat keressük
2021.10.13
Olyan a kerékpározás iránt elkötelezett jelentkezőt várunk aki lelkesen adja hozzá a tudását a Magyar Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkájához.

Feladatok:

  • A Kerékpárosklub rendezvényeinek és kampányainak (I bike Budapest, Bringásreggeli, 1%, tagsági akció, kitelepülések, szakmai estek, sajtótájékoztatók) szervezése, lebonyolítása és adminisztrációja
  • Projektek, pályázatok tervezése, koordinációja és adminisztrációja
  • Kapcsolatépítés az önkéntesekkel, aktivisták bevonása, Területi Szervezeteink segítése
  • Részvétel a tagtoborzásban, tagsági akciók lebonyolítása, elégedettségük monitorozása
  • Kapcsolattartás a kedvezményadó helyekkel, adományláda helyszínekkel

Az ideális csapattagunk felsőfokú végzettséggel, tapasztalattal, tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezik, önálló és talpraesett. A feladatok napi 8 órás elfoglaltsággal járnak, munkaviszonyban, határozatlan idejű szerződéssel.

Munkavégzés helye: A Magyar Kerékpárosklub irodája Budapest XIII. kerületében, a Margit és Árpád hídtól 5 perc dunaparti bringázásra található.

A jelentkezőktől önéletrajzot és motivációs levelet várunk fizetési igény megjelöléssel a halasz.anna@kerekparosklub.hu címre, legkésőbb 2021. október 17.-ig

Kapcsolódó hírek

Új munkatársát keresi a Kerékpárosklub

Sok, a Kerékpárosklubbal töltött év után Varga Andi munkatársunk elköltözik Budapestről. Ezért a Magyar Kerékpárosklub - a legnagyobb hazai kerékpáros érdekvédelmi civil szervezet - munkatársat keres.

2018.06.19 |  aron
Mérnököt keres a Kerékpárosklub!

Kérünk hívjátok fel erre a környezetetekben mozgó bringás szívű mérnökök figyelmét!

2016.09.14 |  aron
Munkalehetőség: Kommunikációs gyakornoki - önkéntes pozíció

A legnagyobb magyar kerékpáros civil szakmai szervezet, a Magyar Kerékpárosklub Kommunikációs gyakornoki önkéntes pozíciót hirdet főiskolások-egyetemisták számára minimum 2 hónapos időtartamra.

2014.08.05 |  Emese