Facebook Instagram Youtube

Mérnököt keres a Kerékpárosklub!

Mérnököt keres a Kerékpárosklub!
2016.09.14
Kérünk hívjátok fel erre a környezetetekben mozgó bringás szívű mérnökök figyelmét!

Támogatásotoknak köszönhetően a Kerékpárosklub eljutott arra a szintre, hogy új mérnökünk lehessen, amit nagyon köszönünk. Kérünk hívjátok fel erre a környezetetekben mozgó bringás szívű mérnökök figyelmét!
 
 
Eddigi munkatársunk Miki továbbtanul, részmunkaidőben marad velünk. Így most keressük azt a jelentkezőt, aki szakmai munkájával örömmel, sok ambícióval, proaktívan segítené tagságunkkal közös céljaink elérését.
 
Az álláshirdetés itt tölthető le.
 
Az alkalmas jelölt nem csak munkahelynek, hanem szívügyének és szakmai kihívásnak tekinti ezt a munkát és hosszabb távra érkezik. Egy pályáját tudatosan építő jelentkező pár év alatt olyan tapasztalatra, szakmai kapcsolatrendszerre tehet szert nálunk, amit máshol évtizedek alatt is lehetetlen megszereznie.
 
 
A Kerékpárosklub mérnöke kiválóan megismerheti az érintett minisztériumok, hivatalok, önkormányzati szereplők, állami szakintézmények működését, döntéshozatali mechanizmusait.  Döntéshozókkal, jogszabályalkotókkal, főépítészekkel, mérnöki irodákkal tárgyalhat, felhasználhatja munkájához a Kerékpárosklub teljes hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerét, sőt a klub képviseletében könnyen fejlesztheti tovább azokat. Bizonyos korlátok között szabadon vehet fel ügyeket a feladatai közé, nem utasításokat végrehajtó robot munkakört kínálunk. Referencialistája és büszkeségtablója egyszerre nőhet, ahogy szerte az országban és városokban újabb kerékpárosbarát átalakításoknál "önteti aszfaltba" a névjegyét.
 
Persze mindezek olyan jelentkezőnek értékesek és válnak szinte korlátlan lehetőséggé, aki duzzad a vízióktól a kerékpáros ügyet és saját szakmai fejlődését tekintve egyaránt. Ha te ilyen vagy, akkor jelentkezz, mert neked ez "a nagy lehetőség". Ha pedig ismered az ideális jelöltünket, azonnal értesítsd!
 
Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 26.
 
Jelentkezés: kozlekedes [kukac] kerekparosklub.hu
 
A részletes álláshirdetés a csatolmányban érhető el.
 
Köszönettel,
 
Kürti Gábor (Kükü)
Magyar Kerékpárosklub elnöke
 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron