Facebook Instagram Youtube

Kedvezményes Kerékpárosklub tagsági 360-fok-bringa Falinaptár rendelés esetén

Kedvezményes Kerékpárosklub tagsági 360-fok-bringa Falinaptár rendelés esetén
2010.09.12
Cimkék: 360fokbringa
Miért jó Kerékpárosklub tagnak lenni?Mert egy jó ügyet támogatsz: hiszen azért dolgozunk, hogy minél jobb legyen kerékpározni ma Magyarországon és ezáltal élhetőbbek legyenek településeink. Itt egy rövid videó is tavalyi munkánkról.Tagjaink pedig sok sok kedvezményben részesülnek több, mint ezer elfogadóhelyen, kaphatnak baleset- és felelősségbiztosítást, kedvezményesen szállíthatják bringájukat vasúton. Pontosan mindent elolvashatsz itt.
Miért jó Kerékpárosklub tagnak lenni?
Mert egy jó ügyet támogatsz: hiszen azért dolgozunk, hogy minél jobb legyen kerékpározni ma Magyarországon és ezáltal élhetőbbek legyenek településeink. Itt egy rövid videó is tavalyi munkánkról.
Tagjaink pedig sok sok kedvezményben részesülnek több, mint ezer elfogadóhelyen, kaphatnak baleset- és felelősségbiztosítást, kedvezményesen szállíthatják bringájukat vasúton. Pontosan mindent elolvashatsz itt.
 
A 10% kedvezmény érvényesítésének feltételei:
- november 19-ig add le rendelésed a 360fokbringa falinaptárra
- a naptárrendelésnél megadott e-mail címedet és nevedet használd a Kerékpárosklub tagsági kiváltásánál is
- a 10% kedvezmény csak és kizárólag a felnőtt 1 éves, baleset- és felelősségbiztosítást is tartalmazó tagsági díj árából jár. Azaz 6500 Ft-650 Ft=5850 Ft-ot kell fizetned
- a kedvezmény nem vonható össze, pl. MasterCard fizetési kedvezménnyel, családi kedvezménnyel
- a tagsági díjnak december 10-ig meg kell érkeznie a Magyar Kerékpárosklubhoz (fizetési lehetőségek: átutalással készpénzzel)
 
Mit kell tenned?
 1. regisztrálj a honlapon
 2. Az űrlap csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el! Fontos, hogy minden adatot a valóságnak megfelelően tölts ki, mert a biztosításodat csak így tudjuk megkötni.
 3. Fizetés: csak és kizárólag átutalással.
  • Utalj át nekünk 5850 Ft-ot legkésőbb december 10-ig
  • Bankszámlainfó:
   Számlatulajdonos neve: Magyar Kerékpárosklub
   Számlaszám: 10700488-48619307-51100005
  • A megjegyzés mezőbe írd be: 360fokbringa
  • (FONTOS: a webshopon keresztüli fizetés az akcióban sajnos technikai okok miatt nem működik, így ide ne jelentkezz most be)
 4. Az akció időtartama: 2014. december 10-ig, azaz eddig az időpontig a pénznek meg kell érkeznie a Magyar Kerékpárosklub számlaszámára