Facebook Instagram Youtube

Kiskörút folytatás, 3. fejezet

2007.07.18
A tegnapi napon (július 17.) végre sikerült hivatalosan megismerni a FŐMTERV által készített dokumentációt, ami három változatot tartalmaz:1. ebben nincs semmi a Kiskörúton , javasolt útvonalak a belvárosban, hogy azon közlekedjünk2. a belvárosi oldalon kétirányú kerékpárút3. kerékpársáv mindkét oldalon A fő baj az, hogy a tervezők, ismertetve a változatok előnyeit és hátrányait (mármint szerintük), az 1. megoldást javasolták a Fővárosnak. A másik baj meg az, hogy ez már döntéselőkészítő anyagként be is került a város vezetőihez.

A tegnapi napon (július 17.) végre sikerült hivatalosan megismerni a FŐMTERV által készített dokumentációt, ami három változatot tartalmaz:

1. ebben nincs semmi a Kiskörúton , javasolt útvonalak a belvárosban, hogy azon közlekedjünk

2. a belvárosi oldalon kétirányú kerékpárút

3. kerékpársáv mindkét oldalon

A fő baj az, hogy a tervezők, ismertetve a változatok előnyeit és hátrányait (mármint szerintük), az 1. megoldást javasolták a Fővárosnak. A másik baj meg az, hogy ez már döntéselőkészítő anyagként be is került a város vezetőihez.

Ezért mi (ismét éjszakába nyúlóan, köszönet a résztvevőknek) elkészítettük e javaslatok szakmai véleményét, és ma eljuttatjuk a Városházára és a sajtónak is.

A Magyar Kerékpárosklub véleménye mellékelve olvasható.