Facebook Instagram Youtube

Közgyűlési meghívó - 2008. június 7.

2008.05.27
Kedves Tagtársunk! Szeretettel meghívunk a 2008. június 7-én 14,30 órakor kezdődő közgyűlésünkre. A közgyűlés után – időjárástól függően - buli a parkban. Meglepetés… Napirend Levezető elnök, lebonyolítást segítők megválasztása Jelöltek bemutatkozása Elnökség megválasztása Felügyelő bizottság megválasztása Ezúttal tényleg nagyon fontos, hogy Te is ott legyél, dönteni az új vezetésről!

Kedves Tagtársunk!

Szeretettel meghívunk a 2008. június 7-én 14,30 órakor kezdődő közgyűlésünkre. A közgyűlés után – időjárástól függően - buli a parkban. Meglepetés…

Napirend

  • Levezető elnök, lebonyolítást segítők megválasztása
  • Jelöltek bemutatkozása
  • Elnökség megválasztása
  • Felügyelő bizottság megválasztása
Ezúttal tényleg nagyon fontos, hogy Te is ott legyél, dönteni az új vezetésről! Az elnökség által jelölt új vezetőségi tagok bemutatkozása >> Időpont: 2008. június 7. 14.30 Helyszín: Holdudvar - Budapest, Margitsziget Térkép a bejegyzés alján található Ha a közgyűlés ekkor nem határozatképes, 2008. június 7-én 15.00 órára ezúton összehívjuk a megismételt közgyűlést, azonos helyszínre. Kerékpár tárolási lehetőség van, hozz lakatot! Megjelenésedre feltétlenül számítunk! László János /elnök/ Köszönetet mondunk a Holdudvar tulajdonosainak a helyszín biztosításáért, illetve a felajánlott frissítőkért.
Nagyobb térképre váltás