Facebook Instagram Youtube

Közlekedési napló: május 7-ig pótolhatjátok az elmaradt bejegyzéseket

Közlekedési napló: május 7-ig pótolhatjátok az elmaradt bejegyzéseket
2012.04.26
Kedves Bam!-olók! Hálás köszönet a türelmetekért és hogy kitartotok a honlappal kapcsolatos  különféle nehézségek ellenére!Többen jeleztétek, hogy a közlekedési naplóba nem tudjátok bevinni a kilométereiteket. Természetesen nem hagyjuk, hogy a tekeréseitek elvesszenek, ennek érdekében visszamenőlegesen megnyitottuk a közlekedési naplót, hogy az elmaradt napokat utólag rögzíteni tudjátok. 

Kedves Bam!-olók! 

Hálás köszönet a türelmetekért és hogy kitartotok a honlappal kapcsolatos  különféle nehézségek ellenére!

Többen jeleztétek, hogy a közlekedési naplóba nem tudjátok bevinni a kilométereiteket. Természetesen nem hagyjuk, hogy a tekeréseitek elvesszenek, ennek érdekében visszamenőlegesen megnyitottuk a közlekedési naplót, hogy az elmaradt napokat utólag rögzíteni tudjátok. 

Ez azt jelenti, hogy a technikai okokból elmaradt rögzítéseket utólag pótolhatjátok, egészen a kampány legelső napjáig, április 11-ig visszamenőleg. Az utólagos bejegyzésekre egészen jövő hétfő, azaz május 7-én éjfélig lesz lehetőségetek, utána a napló a szokásos módon működik, vagyis három napra visszamenőleg jegyezhetitek a munkába tekeréseket.

A többi technikai nehézséget is igyekszünk mielőbb kiküszöbölni. 

További nagyon jó munkába tekerést kíván

a Bam! csapata