Facebook Instagram Youtube

KRESZ módosító javaslatunk: lassan elkészül, szóljatok hozzá!

2007.11.03
A Magyar Kerékpárosklub Közlekedési Munkacsoportja elkészítette a szervezet KRESZ-t módosító javaslatát. Ehhez elsősorban a régi javaslatot használta fel, kiegészítette azokkal az ötletekkell, amik a fórumra érkeztek, és támogathatók, illetve beilleszthetők voltak a jogszabály szerkezetébe. Jó lenne, ha hozzászólnátok! Ha van olyan javaslatotok, amit fontosnak tartotok beilleszetni, vagy úgy látjátok, a listában valami súlyos hiba van, jelezzétek hamar, akár e-mailben is.Használjátok a témában indított fórumot hozzászólásaitokhoz!

A Magyar Kerékpárosklub Közlekedési Munkacsoportja elkészítette a szervezet KRESZ-t módosító javaslatát. Ehhez elsősorban a régi javaslatot használta fel, kiegészítette azokkal az ötletekkell, amik a fórumra érkeztek, és támogathatók, illetve beilleszthetők voltak a jogszabály szerkezetébe.

Jó lenne, ha hozzászólnátok! Ha van olyan javaslatotok, amit fontosnak tartotok beilleszetni, vagy úgy látjátok, a listában valami súlyos hiba van, jelezzétek hamar, akár e-mailben is.

Használjátok a témában indított fórumot hozzászólásaitokhoz!