Facebook Instagram Youtube

Már sokan befizették a tagdíjat, köszönjük! Így tovább!

2006.12.18
Kérünk benneteket, hogy a 2007 évi tagdíjat minél hamarabb fizessétek be, mert a biztosítás éves díját január elején át kell utalnunk.A tagdíj összegét a bankszámlánkra utaljátok, és írjátok rá a neveteket/lakcímeteket. Az átutaláshoz a honlapunkon minden szükséges adat megtalálható. Minden - a jelenlegi nyilvántartásban szereplő - tagot úgy tekintünk, mintha fizetett volna 2006-ban, és bejelentjük 2007-re biztosítottnak. Még egy fontos kérés: mindenki javítsa ki a saját tagnyilvántaró adatlapját ("saját adatok" menüpont) úgy, hogy a vezeték- és keresztnév a megfelelő - két külön - mezőbe kerüljön, továbbá az anya neve is szükséges!

Kérünk benneteket, hogy a 2007 évi tagdíjat minél hamarabb fizessétek be, mert a biztosítás éves díját január elején át kell utalnunk.

A tagdíj összegét a bankszámlánkra utaljátok, és írjátok rá a neveteket/lakcímeteket. Az átutaláshoz a honlapunkon minden szükséges adat megtalálható.

Minden - a jelenlegi nyilvántartásban szereplő - tagot úgy tekintünk, mintha fizetett volna 2006-ban, és bejelentjük 2007-re biztosítottnak.

Még egy fontos kérés: mindenki javítsa ki a saját tagnyilvántaró adatlapját ("saját adatok" menüpont) úgy, hogy a vezeték- és keresztnév a megfelelő - két külön - mezőbe kerüljön, továbbá az anya neve is szükséges!