Facebook Instagram Youtube

Megbeszélés a Szabadság híd forgalomkorlátozásáról/ÚJABB HÍREK

2007.08.23
Ahogy hallani és olvasni lehet, balhé volt a mai napon (augusztus 23.) a Szabadság hídnál egy kerékpáros és az ott szolgálatot teljesítő biztonsági őrök között. Ami más ebben az esetben az eddigiekhez képest, hogy szinte azonnal felhívott a beruházó kommunikációs vezetője, hogy segítsünk a kerékpáros közlekedés lehetőségeinek vizsgálatában, nézzük meg mi, lehet-e ott az építkezés alatt tekerni! Erre pénteken reggel sor is kerül, az eredményről beszámolunk.Addig is mindenki vigyázzon magára és a gyalogosokra... Ma (pénteken) reggel kimentünk a helyszínre Sinyával, sajnos nem várt senki, ezért a megbeszélteket leírtuk, és elküldtük az illetékesnek. Várjuk a választ!

Ahogy hallani és olvasni lehet, balhé volt a mai napon (augusztus 23.) a Szabadság hídnál egy kerékpáros és az ott szolgálatot teljesítő biztonsági őrök között.

Ami más ebben az esetben az eddigiekhez képest, hogy szinte azonnal felhívott a beruházó kommunikációs vezetője, hogy segítsünk a kerékpáros közlekedés lehetőségeinek vizsgálatában, nézzük meg mi, lehet-e ott az építkezés alatt tekerni!

Erre pénteken reggel sor is kerül, az eredményről beszámolunk.

Addig is mindenki vigyázzon magára és a gyalogosokra...

Ma (pénteken) reggel kimentünk a helyszínre Sinyával, sajnos nem várt senki, ezért a megbeszélteket leírtuk, és elküldtük az illetékesnek. Várjuk a választ!

Íme a levél:

"A mai napon a legjelentőseb futárcég egyik vezetője, és jómagam kimentünk a hídhoz reggel, az Önnel történt megbeszélés szerint. Sajnos senki nem várt minket, így véleményünket csak így, írásban tudjuk elmondani! A gyalogosok számára kialakított járda valóban keskeny és telített, kerékpározásra alkalmatlan. Ahogy ott láttuk, a kerékpárosok többsége is érzékeli ezt, és tolja a biciklijét. A tiltó tábla kihelyezésével azonban nem értünk egyet, mivel vannak olyan időszakok (pl. éjszaka) amikor nincs gyalogos forgalom, és a kerékpárosok nyugodtan áttekerhetnek, természetesen a járdán megengedett maximum 10 km/h sebességgel. Ha ezzel egyetértenek, és az ott dolgozó őrök is e szerint járnának el, akkor fórumainkon azt fogjuk javasolni és kérni is társainktól, hogy nappal tolják, de ha üres a járda, lassan, de tekerhetnek. Számítunk segítségére, hogy elkerülhessük a további konfliktusokat!"