Facebook Instagram Youtube

Munkatársat keresünk a turisztikai munkánkhoz

2007.12.10
A Magyar Kerékpárosklub olyan, a kerékpározás iránt elkötelezett munkatársat keres, aki 2008 januárjától irányítaná és koordinálná a Hunbike kerékpárturisztikai portállal és szolgáltató hálózattal kapcsolatos teendőket. A feladatok közé tartozik a szolgáltató hálózat meglévő partnereivel történő kapcsolattartás, új partnerek keresése, kerékpárturisztikai útvonalak tervezése, a Hunbike honlap fejlesztésének összehangolása. Turisztikai tapasztalatok, angol és/vagy német nyelv ismerete előnyt jelent. A munkavégzés helye kötetlen, Budapest és környéke preferált. A munkáért a Klub anyagi ellenszolgáltatást biztosít.

A Magyar Kerékpárosklub olyan, a kerékpározás iránt elkötelezett munkatársat keres, aki 2008 januárjától irányítaná és koordinálná a Hunbike kerékpárturisztikai portállal és szolgáltató hálózattal kapcsolatos teendőket.

A feladatok közé tartozik a szolgáltató hálózat meglévő partnereivel történő kapcsolattartás, új partnerek keresése, kerékpárturisztikai útvonalak tervezése, a Hunbike honlap fejlesztésének összehangolása. Turisztikai tapasztalatok, angol és/vagy német nyelv ismerete előnyt jelent. A munkavégzés helye kötetlen, Budapest és környéke preferált. A munkáért a Klub anyagi ellenszolgáltatást biztosít.

Ügynököket is keresünk: Magyarország teljes területén keressük olyan tagjainkat, akik szívesen vállalnák, hogy ellátogatnak a hozzájuk közel eső szállásadókhoz, vendégátóhelyekhez, és röviden ismertetnék a tulajdonosokkal a kerékpárosbarát fejlesztésekkel járó előnyöket és lehetőségeket. Szeretnénk, ha minél több helyen fogadnák örömmel a bringásokat és létesülnének minőségi kerékpártárolók. Az aktív és sikeres közvetítők - amellett, hogy hozzájárultak a hazai kerékpáros turizmus előrelendítéséhez - a Klub által ajándékban részesülnek!

Jelentkezés: elnok@kerekparosklub.hu