Facebook Instagram Youtube

Nők Tanítanak Nőket Biciklit Szerelni

grg
2007.01.19
Forrás: ZöFi A ZöFi legújabb projektje a Nők Tanítanak Nőket Biciklit Szerelni (NTNBSz). Az alapkoncepciót gondolom, nem kell magyarázni: Reményeink szerint kéthetente vasárnaponként összegyűlnénk egy erre alkalmas helyen, és gőzerővel menne az oktatás és tapasztalatcsere–lányoknak lányoktól. Női kacajjal fűszerezve, olajjal ízlésesen tálalva. Nem kell zavarban lenned, ha nem tudod, hogy mi az a stucni meg az agyváltó, mostantól pirulás nélkül felteheted a kérdést: „az az izé mire való?”! Többé nem okozhat gyomorgörcsöt egy esetleges defekt gondolata!Találtunk már egy vállalkozó kedvű csajszit: Rita lelkesen szerel és oktat már most vasárnap. Várjuk még más szerelni vágyó szakértő lányok jelentkezését is, itt a lehetőség, hogy brillírozzatok! Szükségünk lenne még egy szerelésre alkalmas helyre is, ebben talán tudnak a fiúk is segíteni . Az első alkalom a Sirályban lesz, a pincében. Bármi ötletetek van a fent említettekben, szóljatok! Gica kokenyesia@gmail.com Vera veraszabadkai@yahoo.co.uk Ha van, akkor hozzatok túraszerszámot, imbuszkulcs-készletet, stb. Akár kölcsön is kérhettek. Mikor? 2007. január 21. vasárnap 16 óra Hol? Sirály, Király u. 50. pince

Forrás: ZöFi

A ZöFi legújabb projektje a Nők Tanítanak Nőket Biciklit Szerelni (NTNBSz). Az alapkoncepciót gondolom, nem kell magyarázni: Reményeink szerint kéthetente vasárnaponként összegyűlnénk egy erre alkalmas helyen, és gőzerővel menne az oktatás és tapasztalatcsere–lányoknak lányoktól. Női kacajjal fűszerezve, olajjal ízlésesen tálalva.

Nem kell zavarban lenned, ha nem tudod, hogy mi az a stucni meg az agyváltó, mostantól pirulás nélkül felteheted a kérdést: „az az izé mire való?”! Többé nem okozhat gyomorgörcsöt egy esetleges defekt gondolata!
Találtunk már egy vállalkozó kedvű csajszit: Rita lelkesen szerel és oktat már most vasárnap. Várjuk még más szerelni vágyó szakértő lányok jelentkezését is, itt a lehetőség, hogy brillírozzatok!

Szükségünk lenne még egy szerelésre alkalmas helyre is, ebben talán tudnak a fiúk is segíteni . Az első alkalom a Sirályban lesz, a pincében. Bármi ötletetek van a fent említettekben, szóljatok!

Gica kokenyesia@gmail.com Vera veraszabadkai@yahoo.co.uk

Ha van, akkor hozzatok túraszerszámot, imbuszkulcs-készletet, stb. Akár kölcsön is kérhettek.

Mikor? 2007. január 21. vasárnap 16 óra Hol? Sirály, Király u. 50. pince