Facebook Instagram Youtube

Partnereket keresünk a VECTOR projekthez

2007.03.21
Szervezetünk, a Magyar Kerékpárosklub, partnerként részt vesz egy európai kutatásban, amelynek célja megválaszolni, hogyan hatnak a kerékpárral közlekedőkre a levegőben található anyagok, különös tekintettel az "ultrafinom részecskékre" (UFP)". A kutatás célja e hatások látványos bemutatása is, a kérdéssel kapcsolatos konferenciák szervezése, a problémák hatékony kommunikációja. Az Európai Bizottság és magunk is fontosnak tartjuk, hogy diákok is részesei legyenek a munkának, részt vehessenek más országok diákjaival együtt a témával kapcsolatos előkészítő munkában, a mérésekben, és segítségünkre legyenek a kommunikációban is. Lehetőség lesz arra is, hogy a diákok részt vegyenek külföldi találkozókon, munkamegbeszéléseken. Bárki, aki lát lehetőséget együttműködésre, jelezze ezt nekünk, valamint jelöljön olyan diákokat, akik szaktudásuk, érdeklődésük és angol nyelvtudásuk alapján alkalmasak lehetnek e feladatokra! A VECTOR projektről további részletek a mellékelt dokumentumban olvashatók.

Szervezetünk, a Magyar Kerékpárosklub, partnerként részt vesz egy európai kutatásban, amelynek célja megválaszolni, hogyan hatnak a kerékpárral közlekedőkre a levegőben található anyagok, különös tekintettel az "ultrafinom részecskékre" (UFP)". A kutatás célja e hatások látványos bemutatása is, a kérdéssel kapcsolatos konferenciák szervezése, a problémák hatékony kommunikációja.
Az Európai Bizottság és magunk is fontosnak tartjuk, hogy diákok is részesei legyenek a munkának, részt vehessenek más országok diákjaival együtt a témával kapcsolatos előkészítő munkában, a mérésekben, és segítségünkre legyenek a kommunikációban is.
Lehetőség lesz arra is, hogy a diákok részt vegyenek külföldi találkozókon, munkamegbeszéléseken.

Bárki, aki lát lehetőséget együttműködésre, jelezze ezt nekünk, valamint jelöljön olyan diákokat, akik szaktudásuk, érdeklődésük és angol nyelvtudásuk alapján alkalmasak lehetnek e feladatokra!

A VECTOR projektről további részletek a mellékelt dokumentumban olvashatók.